Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Jos langattoman verkon tukiasema/reititin tukee WPS (PBC: Push Button Configuration) -toimintoa, voit käyttää laitteesi ohjauspaneelin valikon WPS-toimintoa langattoman verkon asetusten määrittämiseen.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Valitse [Verkko] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse [WLAN (Wi-Fi)] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse [WPS-/Painike] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Kun näytölle ilmestyy [WLAN käytössä ?], valitse Kyllä.
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy.
  6. Kun LCD-näytössä näkyy [Paina reit. pai.], paina langattoman tukiaseman/reitittimen WPS-painiketta. Seuraa sitten laitteen LCD-näytön ohjeita. Laite tunnistaa automaattisesti langattoman tukiaseman tai reitittimen käyttämän tilan ja yrittää muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[WPS-/Painike].
  2. Kun näytölle ilmestyy viesti [Vaihdetaanko langattomaan verkkoliitäntään?], paina [Kyllä].
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy. Peruuta asetukset painamalla [Ei].
  3. Kun LCD-näytössä näkyy [Käynnistä WPS langattomassa tukiasemassa/reitittimessä ja paina [OK].], paina langattoman tukiaseman/reitittimen WPS-painiketta. Paina [OK] laitteessasi. Laite tunnistaa automaattisesti langattoman tukiaseman tai reitittimen käyttämän tilan ja yrittää muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty]. Paina [OK] ja paina sitten image.

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.