Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen asetusten määrittäminen yrityksen langatonta verkkoa varten

Laitteen asetusten määrittäminen yrityksen langatonta verkkoa varten

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

Suosittelemme, että kirjoitat langattoman verkon asetukset muistiin ennen laitteen määrittämistä. Tarvitset näitä tietoja, ennen kuin voit jatkaa määritysten tekemistä.

1. Tarkasta nykyiset langattoman verkon asetukset ja kirjoita ne muistiin.
    Verkon nimi (SSID)

Authentication Method (Todennusmenetelmä) Salaustila User ID (Käyttäjätunnus) salasana.
    EAP-FAST/NONE AES
    TKIP
    EAP-FAST/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    EAP-FAST/GTC AES
    TKIP
    PEAP/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    PEAP/GTC AES
    TKIP
    EAP-TTLS/CHAP AES
    TKIP
    EAP-TTLS/MS-CHAP AES
    TKIP
    EAP-TTLS/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    EAP-TTLS/PAP AES
    TKIP
    EAP-TLS AES -
    TKIP -

esim.

Verkon nimi (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Todennusmenetelmä) Salaustila User ID (Käyttäjätunnus) salasana.
    EAP-FAST/MS-CHAPv2 AES Brother 12345678
    image
    • Jos määrität laitteesi EAP-TLS-todennuksella, CA:n myöntämä asiakassertifikaatti on asennettava ennen määrityksen aloittamista. Pyydä asiakassertifikaattia verkonvalvojalta. Jos olet asentanut useamman kuin yhden sertifikaatin, suosittelemme, että kirjoitat käyttämäsi sertifikaatin nimen muistiin.

• Jos todennat laitteesi palvelinsertifikaatin yleisen nimen avulla, suosittelemme, että kirjoitat yleisen nimen muistiin ennen määrityksen aloittamista. Kysy lisätietoja palvelinsertifikaatin yleisestä nimestä verkonvalvojalta.

2. Paina Menu (Valikko).
  3. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Verkko]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [WLAN (Wi-Fi)]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Etsi verkko]. Paina OK-painiketta.
  4. Kun näytölle ilmestyy [WLAN käytössä ?], valitse Kyllä.
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy.
  5. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä (verkkonimet). Valitse [<Uusi SSID>] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  6. Anna SSID-nimi ja paina sitten OK.
  7. Valitse todennusmenetelmä painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  8. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit [EAP-FAST]-, [PEAP]- tai [EAP-TTLS]-vaihtoehdon, valitse sisäiseksi todennusmenetelmäksi [NONE], [CHAP], [MS-CHAP], [MS-CHAPv2], [GTC] tai [PAP] painamalla image tai image ja paina sitten OK.

image
      Sisäisen todennuksen menetelmän valinnat saattavat vaihdella todennusmenetelmän mukaan.

Valitse salaustyypiksi [TKIP+AES] tai [AES] painamalla image tai image ja paina sitten OK.

Valitse vahvistustavaksi [Ei tarkistusta], [CA] tai [CA+palv.tunnus] painamalla image tai image ja paina sitten OK.

• Jos valitsit [CA+palv.tunnus] -valinnan, syötä palvelintunnus, käyttäjätunnus ja (tarvittaessa) salasana ja paina sitten OK kullekin valinnalle.
      • Syötä muiden valintojen kohdalla käyttäjätunnus ja salasana (tarvittaessa) ja paina OK.
      image
      Jos et ole tuonut CA-varmennetta laitteeseen, laitteen näytölle ilmestyy viesti [Ei tarkistusta].
    • Jos valitsit [EAP-TLS] -asetuksen, valitse salaustyypiksi [TKIP+AES] tai [AES] painamalla image tai image ja paina sitten OK.

Valitse haluamasi varmenne, kun laitteen näyttöön tulee luettelo käytettävissä olevista työasemavarmenteista.

Valitse vahvistustavaksi [Ei tarkistusta], [CA] tai [CA+palv.tunnus] painamalla image tai image ja paina sitten OK.

• Jos valitsit [CA+palv.tunnus], syötä palvelintunnus ja käyttäjätunnus ja paina OK.
      • Syötä muiden valintojen kohdalla käyttäjätunnus ja paina sitten OK.
  9. Ota asetukset käyttöön valitsemalla [Kyllä]. Peruuta asetukset valitsemalla [Ei].
  10. Laite yrittää yhteydenottoa valitsemaasi langattomaan laitteeseen.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet tai sovelluksen siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Suosittelemme, että kirjoitat langattoman verkon asetukset muistiin ennen laitteen määrittämistä. Tarvitset näitä tietoja, ennen kuin voit jatkaa määritysten tekemistä.

1. Tarkasta nykyiset langattoman verkon asetukset ja kirjoita ne muistiin.
    Verkon nimi (SSID)

Authentication Method (Todennusmenetelmä) Salaustila User ID (Käyttäjätunnus) salasana.
    EAP-FAST/NONE AES
    TKIP
    EAP-FAST/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    EAP-FAST/GTC AES
    TKIP
    PEAP/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    PEAP/GTC AES
    TKIP
    EAP-TTLS/CHAP AES
    TKIP
    EAP-TTLS/MS-CHAP AES
    TKIP
    EAP-TTLS/MS-CHAPv2 AES
    TKIP
    EAP-TTLS/PAP AES
    TKIP
    EAP-TLS AES -
    TKIP -

esim.

Verkon nimi (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Todennusmenetelmä) Salaustila User ID (Käyttäjätunnus) salasana.
    EAP-FAST/MS-CHAPv2 AES Brother 12345678
    image
    • Jos määrität laitteesi EAP-TLS-todennuksella, CA:n myöntämä asiakassertifikaatti on asennettava ennen määrityksen aloittamista. Pyydä asiakassertifikaattia verkonvalvojalta. Jos olet asentanut useamman kuin yhden sertifikaatin, suosittelemme, että kirjoitat käyttämäsi sertifikaatin nimen muistiin.

• Jos todennat laitteesi palvelinsertifikaatin yleisen nimen avulla, suosittelemme, että kirjoitat yleisen nimen muistiin ennen määrityksen aloittamista. Kysy lisätietoja palvelinsertifikaatin yleisestä nimestä verkonvalvojalta.

2. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[Etsi Wi-Fi-verkko].
  3. Kun näytölle ilmestyy viesti [Vaihdetaanko langattomaan verkkoliitäntään?], paina [Kyllä].
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy. Peruuta asetukset painamalla [Ei].
  4. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä (verkkonimet). Pyyhkäise ylös tai alas tai paina image tai image, kunnes näytöllä näkyy [<Uusi SSID>]. Paina [<Uusi SSID>] ja paina sitten [OK].
  5. Anna SSID-nimi ja paina sitten [OK].
  6. Valitse todennusmenetelmä.
  7. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit [EAP-FAST]-, [PEAP]- tai [EAP-TTLS]-vaihtoehdon, valitse sisäiseksi todennusmenetelmäksi [EI MITÄÄN], [CHAP], [MS-CHAP], [MS-CHAPv2], [GTC] tai [PAP].
      image

Sisäisen todennuksen menetelmän valinnat saattavat vaihdella todennusmenetelmän mukaan.

Valitse salaustyypiksi [TKIP+AES] tai [AES].

Valitse todennusmenetelmäksi [Ei tarkistusta], [CA] tai [CA + Palvelintunnus].

• Jos valitsit [CA + Palvelintunnus] -valinnan, syötä palvelintunnus, käyttäjätunnus ja (tarvittaessa) salasana ja paina sitten [OK] kullekin valinnalle.
      • Syötä muiden valintojen kohdalla käyttäjätunnus ja salasana (tarvittaessa) ja paina [OK].
      image
      Jos et ole tuonut CA-varmennetta laitteeseen, laitteen näyttöön tulee [Ei tarkistusta].
    • Jos valitsit [EAP-TLS]-asetuksen, valitse salaustyypiksi [TKIP+AES] tai [AES].

Laitteen näyttöön tulee luettelo käytettävissä olevista työasemavarmenteista. Valitse varmenne.

Valitse todennusmenetelmäksi [Ei tarkistusta], [CA] tai [CA + Palvelintunnus].

• Jos valitsit [CA + Palvelintunnus], syötä palvelintunnus ja käyttäjätunnus ja paina [OK].
      • Syötä muiden valintojen kohdalla käyttäjätunnus ja paina sitten [OK].
  8. Laite yrittää yhteydenottoa valitsemaasi langattomaan laitteeseen.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty]. Paina [OK] ja paina sitten image.

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet tai sovelluksen siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.