Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Tekstin syöttäminen laitteella

Tekstin syöttäminen laitteella

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

Kun sinun on kirjoitettava tekstiä, kirjoita merkit laitteella. Käytettävissä olevat merkit voivat vaihdella tehtävän toiminnon mukaan.

• Valitse jokin seuraavassa luettelossa esitetyistä merkeistä painamalla pitkään tai toistuvasti image tai image:

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ(space)!"#$%&'()*+,-./:;<=>?@[\]^_‘{|}~

• Kun haluamasi merkki tai symboli on näkyvissä, paina OK. Syötä sitten seuraava merkki.
  • Painamalla Clear (Tyhjennä) voit poistaa väärin syötetyt merkit.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

• Nestekidenäyttöön tulee näppäimistö, kun sinun on syötettävä tekstiä laitteella.
  • Käytettävissä olevat merkit voivat vaihdella maittain.
  • Näppäimistön asettelu voi poiketa toiminnosta riippuen.
  • Näyttönäppäimistö voi vaihdella mallin mukaan.
image
  • Siirry kirjaimien, numeroiden tai erikoismerkkien välillä painamalla image.
  • Vaihda pienistä kirjaimista isoihin ja päinvastoin painamalla image.
  • Siirrä kohdistinta vasemmalle tai oikealle painamalla image tai image.
  • Välilyöntien lisääminen
  • Voit syöttää välilyönnin painamalla [Tila] tai image.
  • Korjausten tekeminen
  • Jos syötit jonkin merkin väärin ja haluat vaihtaa sen, siirrä kohdistin virheellisen merkin kohdalle painamalla image tai image ja paina sitten image. Näppäile oikea merkki.
  • Jos haluat lisätä merkin, siirrä kohdistin oikeaan paikkaan painamalla image tai image ja syötä sitten merkki.
  • Paina image jokaisen poistettavan merkin kohdalla tai poista kaikki merkit painamalla image pitkään.