Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Aseta pääaloitusnäyttö

Aseta pääaloitusnäyttö

Vastaavat mallit:DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Voit muuttaa LCD-näytön esittämään tiettyä alkunäyttöä tai pikakuvakenäyttöä.

Kosketusnäyttö palaa asettamaasi tilaan laitteen ollessa joutilaana tai mikäli image-näppäintä painetaan.

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Näytön aset.]>[Aloitusnäyttö].
  2. Pyyhkäise ylös tai alas tai paina image tai image, kunnes esiin tulevat käytettävissä olevat asetukset. Paina sitten haluamaasi asetusta.
  3. Paina image.
    Nestekidenäytössä näkyy valitsemasi näyttö. Voit muuttaa tätä päänäyttöä tarvittaessa.