Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett fax i realtid

Sända ett fax i realtid

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
När du skickar ett fax skannar maskinen in dokumentet i minnet innan det sänds. Så snart telefonlinjen är ledig börjar maskinen att ringa upp och sända. Om du vill skicka ett viktigt dokument omedelbart utan att vänta tills maskinen hämtar skanningen i minnet, aktiverar du [Direktsändning].
  • Om minnet är fullt och du skickar ett fax från dokumentmataren, kommer maskinen att skicka dokumentet i realtid (även om [Direktsändning] är inställd på [Av]). Om minnet är fullt kan fax inte sändas från skannerglaset förrän du frigör lite minne.
  • Automatisk återuppringning för realtidsöverföring fungerar inte när kopieringsglaset används.
  • Alternativet för skanning av dubbelsidiga dokument är inte tillgängligt när du ställt in [Direktsändning] till på.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på Menu (Menyn).
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Sändning] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Direktsändning] och tryck sedan på OK.
  6. Tryck på image eller image för att visa alternativet [] och tryck sedan på OK.
  7. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt) när du är klar.
  8. Ange faxnumret.
  9. Tryck på Start.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Gör något av följande:
    • Om förhandsgranskningen av fax är inställd till [Av], tryck på image ([Fax]).

• Om förhandsgranskningen av fax är inställd till [], tryck på image ([Fax]) och tryck sedan på [Skicka ett fax].
  2. Tryck på image[Alternativ]>[Direktsändning].
  3. Tryck på [] eller [Av].
  4. Tryck på [OK].
  5. Ange faxnumret.
  6. Tryck på [Fax start].