Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett fax på ett specificerat klockslag (fördröjt fax)

Sända ett fax på ett specificerat klockslag (fördröjt fax)

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
I maskinens minne kan du lagra upp till 50 fax som ska skickas inom de närmaste 24 timmarna.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på Options (Alternativ).
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fördröjd fax] och tryck sedan på OK.
  4. Ange vilken tid du vill att faxmeddelandet ska sändas.
    • Om du ställer in [12t klocka] för inställningen [Datum och tid] anger du tiden i 12-timmarsformat och trycker sedan på OK.

Tryck på image eller image för att visa alternativet [AM] eller [PM] och tryck sedan på OK.

• Om du ställde in [24t klocka] för inställningen [Datum och tid] anger du tiden i 24-timmarsformat och trycker sedan på OK.

(Ange till exempel 19:45 för kvart i åtta på kvällen.)

5. Ange faxnumret.
  6. Tryck på Start.
    image
    • Det antal sidor du kan skanna in i minnet beror på hur mycket data de innehåller.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Gör något av följande:
    • Om förhandsgranskningen av fax är inställd till [Av], tryck på image ([Fax]).

• Om förhandsgranskningen av fax är inställd till [], tryck på image ([Fax]) och tryck sedan på [Skicka ett fax].
  2. Tryck på image[Alternativ]>[Fördröjd fax]>[Fördröjd fax].
  3. Tryck på [].
  4. Tryck på [Välj Tid].
  5. Ange vilken tid du vill att faxmeddelandet ska sändas.
    • Om du valde [12t klocka] för inställningen [Datum och tid] skall tiden anges i 12-timmarsformat.

Tryck på knappen image för att välja [AM] eller [PM] och tryck sedan på [OK].

• Om du valde [24t klocka] för inställningen [Datum och tid] anger du tiden i 24-timmarsformat och trycker sedan på [OK].

(Skriv till exempel 19:45 för kvart i åtta på kvällen).

6. Tryck på [OK]
  7. Ange faxnumret.
  8. Tryck på [Fax start].