Avbryta en gruppsändning som pågår

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
När du gruppsänder flera fax kan du avbryta just det fax som för närvarande överförs eller avbryta hela gruppsändningen.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Väntande jobb] och tryck sedan på OK.
    LCD-skärmen visar gruppsändningens jobbnummer följt av faxnumret som rings upp (t.ex. [#001123456789]) och gruppsändningens jobbnummer (t.ex. [Broadcast#001]).
  4. Tryck på image eller image för att visa det faxnummer som rings upp eller gruppsändningens jobbnummer och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på alternativet som visas i följande tabell för att avbryta eller avsluta ett jobb du ångrat.
    Alternativ
    Beskrivning
    image

Maskinen avbryter det fax som håller på att skickas.

image

Maskinen avslutar avbrytningsförfarandet utan att avbryta.

6. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryck på image.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på [Hela faxöverför.] om du vill avbryta hel gruppsändningen. Tryck på [Ja] för att bekräfta eller tryck på [Nej] för att avsluta utan att avbryta gruppsändningen.
    • Tryck på namnet eller numret som håller på att avbrytas på LCD-skärmen, för att avbryta aktuellt jobb. Tryck på [Ja] för att bekräfta eller tryck på [Nej] för att avsluta utan att avbryta faxet som håller på att skickas.
    • För att avsluta utan att avbryta trycker du på image.