Avbryt en gruppesending som er i gang

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Under en gruppesending av flere fakser kan du avbryte bare den faksen som sendes nå, eller hele gruppesendingsjobben.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Faks]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Jobb I Kø]-alternativet og trykk deretter på OK.
    LCD-skjermen vil vise gruppesendingsnummeret etterfulgt av faksnummeret som ringes opp (for eksempel, [#001123456789]) og gruppesendingsnummeret (for eksempel, [Broadcast#001]).
  4. Trykk på image eller image for å vise faksnummeret som ringes opp eller gruppesendingsnummeret, og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på alternativet som vises i tabellen for å avbryte eller avslutte kanselleringen.
    Alternativ
    Beskrivelse
    image

Maskinen kansellerer faksen som for øyeblikket sendes.

image

Maskinen avslutter kanselleringen uten å avbryte.

6. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Trykk på image.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på [Hel sending] for å avbryte hele gruppesendingen. Trykk på [Ja] for å bekrefte eller trykke på [Nei] for å avslutte uten å kansellere gruppesendingen.
    • For å avbryte gjeldende jobb, trykk på navnet eller nummeret som kanselleres på LCD-skjermen. Trykk på [Ja] for å bekrefte eller trykke på [Nei] for å avslutte uten å kansellere faksen som sendes.
    • For å avslutte uten å avbryte trykker du på image.