Hjem > Fakse > Sende en faks > Sende faks i sanntid

Sende faks i sanntid

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Når du sender en faks, skanner maskinen dokumentet inn i minnet før det sendes. Så snart telefonlinjen er ledig, begynner maskinen oppringing og sending. Hvis du vil sende et viktig dokument umiddelbart uten å vente på at maskinen skal hente skanningen fra minnet, slår du på [Sendetid].
  • Hvis minnet er fullt og du sender en faks fra ADF-en, sender maskinen dokumentet i sanntid (selv om [Sendetid] er stilt inn til [Av]). Hvis minnet er fullt, kan ikke fakser fra skannerglassplaten sendes før du tømmer litt av minnet.
  • Hvis sendingen er i sanntid, vil ikke funksjonen for automatisk gjenoppringing virke når du benytter skannerglassplaten.
  • Hvis [Sendetid] er satt til på, er ikke alternativet for å skanne tosidige dokumenter tilgjengelig.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Trykk på image (Fax (Faks)).
  2. Trykk på Menu (Meny).
  3. Trykk på image eller image for å vise [Faks]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Opprett send.]-alternativet og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å vise [Sendetid]-alternativet og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på image eller image for å vise []-alternativet, og trykk deretter på OK.
  7. Når du er ferdig, trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).
  8. Angi faksnummeret.
  9. Trykk på Start.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Gjør ett av følgende:
    • Hvis faksforhåndsvisning er innstilt til [Av], trykk på image ([Faks]).

• Hvis faksforhåndsvisning er innstilt til [], trykk på image ([Faks]) og deretter på [Fakse].
  2. Trykk på image[Alternativer]>[Sendetid].
  3. Trykk på [] eller [Av].
  4. Trykk på [OK].
  5. Angi faksnummeret.
  6. Trykk på [Start faks].