Hjem > Fakse > Sende en faks > Sende samme faks til mer enn én mottaker (gruppesending)

Sende samme faks til mer enn én mottaker (gruppesending)

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Bruk kringkastingsfunksjonen til å sende samme faks til flere faksnumre samtidig.
  • Samme gruppesending kan inkludere grupper, adresseboknumre (snarvei- og hurtigvalgnumre i noen modeller) og opptil 50 manuelt oppringte numre.
  • Adresseboknumre (snarvei- og hurtigvalgnumre i noen modeller) må være lagret i maskinens minne før de kan brukes i en gruppesending.
  • Gruppenumre må også lagres i maskinens minne før de kan brukes i en gruppesending. Gruppenumre inkluderer mange lagrede adresseboknumre (snarvei- og hurtigvalgnumre i noen modeller) for enklere oppringing.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

image

Hvis du ikke brukte opp noen av snarvei- og hurtigvalgnumrene for grupper, kan du gruppesende fakser til så mange som 260 ulike numre.

1. Trykk på image (Fax (Faks)).
  2. Skriv inn et nummer, og trykk på OK.

Du kan bruke snarvei, hurtigvalg, gruppenumre og numre som er angitt manuelt med talltastaturet.

Gjenta dette trinnet for å angi alle numrene du vil gruppesende til.

3. Trykk på Start.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

image

Hvis du ikke brukte opp noen av adresseboknumrene for grupper, kan du gruppesende fakser til så mange som 250 ulike numre.

1. Gjør ett av følgende:
    • Hvis faksforhåndsvisning er innstilt til [Av], trykk på image ([Faks]).

• Hvis faksforhåndsvisning er innstilt til [], trykk på image ([Faks]) og deretter på [Fakse].
  2. Trykk på image[Alternativer]>[Gruppesending].
  3. Trykk på [Legge til nummer].
    Du kan legge numre til gruppesendingen på følgende måter:
    • Trykk på [Legge til nummer] og angi et faksnummer med LCD-skjermen.

Trykk på [OK].

• Trykk på [Legg til fra adressebok] eller for å velge numre, og trykk deretter på [OK].

• Trykk på [Søk i adressebok] for å søke etter et nummer.

Skriv inn et navn via LCD-skjermen, og trykk deretter på [OK].

Velg et navn og et nummer som du vil legge til.

• For å gruppesende med en e-postadresse, trykker du på image, angir e-postadressen og trykker på [OK].

(På noen modeller må du laste ned Internett-faks for å bruke funksjonen for Internett-faks og skann til e-postserver.)

4. Når du er ferdig, trykk på [OK].
  5. Trykk på [Start faks].
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du bruker ADF-en, skanner maskinen og sender dokumentet.

• Hvis du bruker skannerglassplaten, skanner maskinen den første siden.

Når LCD-skjermen viser [Neste Side?], trykk på et alternativ som vises i tabellen.

Alternativ
    Beskrivelse

Ja

Velg Ja for å skanne den neste siden.

Legg neste side på skannerglassplaten og trykk deretter på OK.

Gjenta dette trinnet for å skanne alle sider.

Nei

Velg Nei for å sende dokumentet.

image
    • Maskinens tilgjengelige minne vil variere avhengig av typer jobber i minnet og numrene som brukes for gruppesending. Hvis du gruppesender til maksimalt antall som er tilgjengelig, kan du ikke bruke dobbel tilgang og forsinket faks.
    • Hvis [Minnet er fullt]-meldingen vises, trykk på image eller [Avslutt] for å avbryte eller [Send nå] for å sende sidene som er skannet så langt.