Instellingentabellen (DCP-modellen met tweeregelige LCD)

Gerelateerde modellen:DCP‑L2600D / DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN

[Standaardinst.]

[Standaardinst.]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Omschrijvingen

Lade-instell.

Papiersoort

-

Hiermee kunt u het soort papier voor de papierlade instellen.

Papierform.

-

Hiermee stelt u het papierformaat in de papierlade in.

Printpositie

X Offset

Hiermee verplaatst u de afdrukstartpositie (linkerbovenhoek van pagina's) horizontaal van -500 (links) tot +500 (rechts) punten in 300 dpi.

Y Offset

Hiermee verplaatst u de afdrukstartpositie (linkerbovenhoek van pagina's) verticaal van -500 (boven) tot +500 (onder) punten in 300 dpi.

Contr. papier

-

Selecteer of een bericht moet worden weergegeven dat u vraagt om de grootte en type van het papier in het apparaat en het overeenstemmende papierformaat en papiertype van het apparaat te controleren.

Ecologie

Ecomodus

-

Hiermee schakelt u de volgende apparaatinstellingen tegelijkertijd in:

• 2-zijdige afdruk:Lange zijde *1(op bepaalde modellen beschikbaar)
  • Tijd slaapst.:0Min
  • Stille modus: Aan *1
  • Toner besparen: Aan *1

Toner besparen

-

Hiermee verhoogt u het rendement van de tonercartridge.

Tijd slaapstand

-

Hiermee stelt u in na hoeveel minuten het apparaat in de slaapstand gaat.

Stille modus

-

Hiermee vermindert u het lawaai bij het afdrukken.

Aut. uitschak.

-

Hiermee kunt u de uren opgeven waarin het apparaat in de slaapstand blijft staan voordat deze wordt uitgeschakeld.

LCD-Contrast

-

-

Hiermee past u LCD-contrast aan.

Toner vervangen

-

-

Stel het apparaat in op continu afdrukken nadat de LCD Toner vervangen weergeeft.

*1
U kunt deze instelling alleen wijzigen nadat u bepaalde apparaatinstellingen hebt aangepast in Beheer via een webbrowser.

[Kopie]

[Kopie]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Dichtheid

-

Hiermee kunt u de dichtheid instellen.

Kwaliteit

-

Kies de kopieerresolutie voor uw documenttype.

Contrast

-

Pas het contrast voor kopieën aan.

Id kopieëren

Dichtheid

Hiermee kunt u de dichtheid instellen.

Kwaliteit

Kies de kopieerresolutie voor uw documenttype.

Contrast

Pas het contrast voor kopieën aan.

2op1/1op1

Maak 2-in-1-kopieën van identiteitskaarten.

[Printer]

[Printer]

Voor modellen die printeremulatie ondersteunen

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Omschrijvingen

Emulatie

-

-

Selecteer de printeremulatiemodus.

Resolutie

-

-

Selecteer een afdrukresolutie.

Dichtheid

-

-

Selecteer een hogere of een lagere afdrukdichtheid.

Afdrukinstell.

-

-

Hiermee stelt u de afdrukinstellingen in op tekst of afbeeldingen.

Afdrukopties

Lettert.lijst

HP LaserJet

Druk een lijst met de interne lettertypes van het apparaat af.

BR-Script 3

Testafdruk

-

Hiermee drukt u een testpagina af.

Tweezijdig

2-zijd. afdruk

-

Schakel tweezijdig afdrukken in of uit en selecteer omdraaien langs lange zijde of korte zijde.

Eén afbeelding

-

Voor een afdruktaak waarvan de laatste pagina een enkelzijdige afbeelding is, selecteert u de optie 1-zijd. invoer om de afdruktijd te verminderen.

Autom. doorgaan

-

-

Selecteer deze instelling als u wilt dat het apparaat foutmeldingen over het papierformaat verwijdert en het papier in de lade gebruikt.

Papiersoort

-

-

Hiermee stelt u de papiersoort in.

Papierform.

-

-

Hiermee stelt u het papierformaat in.

Aantal

-

-

Hiermee stelt u het aantal afgedrukte pagina's in.

Orientatie

-

-

Hiermee bepaalt u of u pagina's staand of liggend wilt afdrukken.

PrintPosition

-

-

Hiermee opent u de instellingenmenu's voor de afdrukpositie.

Auto FF

-

-

Hiermee drukt het apparaat automatisch overblijvende gegevens af.

HP LaserJet

Fontnr.

-

Stel het lettertypenummer in.

Font breedte

-

Hiermee stelt u de lettertypepitch in.

(Slechts beschikbaar voor specifieke lettertypen.)

Font punts

-

Hiermee stelt u de grootte van het lettertype in.

(Slechts beschikbaar voor specifieke lettertypen.)

Symbolenset

-

Hiermee selecteert u de symbool- of tekenset.

Tabel afdrukk.

-

Hiermee drukt u de codetabel af.

Auto LF

-

AAN: CR -> CR+LF, UIT: CR -> CR

Auto CR

-

AAN: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR of VT -> VT+CR

UIT: LF -> LF, FF -> FF of VT -> VT

Auto WRAP

-

Hiermee selecteert u of er een regelinvoer en regelterugloop moeten plaatsvinden wanneer de rechtermarge wordt bereikt.

Auto SKIP

-

Hiermee selecteert u of er een regelinvoer en regelterugloop moeten plaatsvinden wanneer de onderste marge wordt bereikt.

Linkerkantlijn

-

Hiermee stelt u de linkermarge bij kolom 0 tot 70 in op 1 cpi.

Rechterkantlijn

-

Hiermee stelt u de rechtermarge bij kolom 10 tot 80 in op 1 cpi.

Bovenmarge

-

Hiermee stelt u de bovenste margeafstand in van de bovenrand van het papier.

Ondermarge

-

Stelt de onderste margeafstand in van de onderrand van het papier.

Regels

-

Hiermee stelt u het aantal lijnen op elke pagina in.

Opdracht lade

-

Selecteer deze instelling als een verkeerde lade wordt gebruikt wanneer u de HP-drivers gebruikt.

BR-Script 3

Print foutlijst

-

Kies of het apparaat de foutinformatie moet afdrukken wanneer de fout zich voordoet.

PDF

Meer pag. afdr.

-

U kunt de paginalay-out instellen wanneer u meerdere pagina's afdrukt.

PDF-afdrukopt.

-

Hiermee stelt u in of er naast de tekst van het pdf-bestand opmerkingen of stempels moeten worden afgedrukt als u via pdf afdrukt.

Aanp. aan pag.

-

Hiermee selecteert u of het apparaat de pagina's in het pdf-bestand moet vergroten of verkleinen zodat ze op het geselecteerde papierformaat passen.

Printer resetten

-

-

Hiermee worden de apparaatinstellingen naar de fabrieksinstellingen teruggezet.

Voor de andere modellen

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Resolutie

-

Selecteer een afdrukresolutie.

Dichtheid

-

Selecteer een hogere of een lagere afdrukdichtheid.

Testafdruk

-

Hiermee drukt u een testpagina af.

Tweezijdig

(Voor modellen met automatisch tweezijdig afdrukken)

2-zijdige afdruk

Schakel tweezijdig afdrukken in of uit en selecteer omdraaien langs lange zijde of korte zijde.

Eén afbeelding

Voor een afdruktaak waarvan de laatste pagina een enkelzijdige afbeelding is, selecteert u de optie 1-zijd. invoer om de afdruktijd te verminderen.

Autom. doorgaan

-

Selecteer deze instelling als u wilt dat het apparaat foutmeldingen over het papierformaat verwijdert en het papier in de lade gebruikt.

PrintPosition

-

Hiermee opent u de instellingenmenu's voor de afdrukpositie.

Printer resetten

-

Hiermee worden de apparaatinstellingen naar de fabrieksinstellingen teruggezet.

[Netwerk] (Voor modellen met netwerkfunctie)

[Netwerk]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Omschrijvingen

LAN met kabel

(Voor modellen met bedraad netwerk)

TCP/IP

Opstartmeth.

-

Selecteert de opstartmethode die het best aan uw eisen voldoet.

IP-adres

-

Voer het IP-adres in.

Subnetmasker

-

Voer het subnetmasker in.

Gateway

-

Voer het adres van de gateway in.

Knooppuntnaam

-

Voer de knooppuntnaam in.

(maximaal 32 tekens)

WINS Config

-

Selecteert de WINS-configuratiemodus.

WINS-server

Primair

Specificeer het IP-adres van de primaire WINS-server.

Secundair

Specificeer het IP-adres van de secundaire WINS-server.

DNS-server

Primair

Specificeer het IP-adres van de primaire DNS-server.

Secundair

Specificeer het IP-adres van de secundaire DNS-server.

APIPA

-

Hiermee stelt u het apparaat in om automatisch het IP-adres van het link-local-adresbereik toe te wijzen.

IPv6

-

Hiermee schakelt u het IPv6-protocol in of uit.

Ethernet

-

-

Hiermee selecteert u de Ethernet-verbindingsmodus.

Status bedraad

-

-

Hiermee geeft u de status van het bedrade netwerk weer.

MAC-adres

-

-

Hiermee kunt u het MAC-adres van het apparaat weergeven.

Standaard

(Voor draadloze modellen)

-

-

Hiermee worden de instellingen van het bedrade netwerk naar de fabrieksinstellingen teruggezet.

Bekabeld insch.

-

-

Hiermee schakelt u het bedrade LAN handmatig in of uit.

WLAN(Wi-Fi)

(Voor draadloze modellen)

Netwerk vinden

-

-

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen handmatig.

TCP/IP

Opstartmeth.

-

Selecteert de opstartmethode die het best aan uw eisen voldoet.

IP-adres

-

Voer het IP-adres in.

Subnetmasker

-

Voer het subnetmasker in.

Gateway

-

Voer het adres van de gateway in.

Knooppuntnaam

-

Voer de knooppuntnaam in.

(maximaal 32 tekens)

WINS Config

-

Selecteert de WINS-configuratiemodus.

WINS-server

Primair

Specificeer het IP-adres van de primaire WINS-server.

Secundair

Specificeer het IP-adres van de secundaire WINS-server.

DNS-server

Primair

Specificeer het IP-adres van de primaire DNS-server.

Secundair

Specificeer het IP-adres van de secundaire DNS-server.

APIPA

-

Hiermee stelt u het apparaat in om automatisch het IP-adres van het link-local-adresbereik toe te wijzen.

IPv6

-

Hiermee schakelt u het IPv6-protocol in of uit.

WPS/drukknop

-

-

U kunt uw draadloze netwerkinstellingen eenvoudig configureren met één druk op de knop.

WPS/pincode

-

-

U kunt uw draadloze netwerkinstellingen eenvoudig configureren met WPS en een pincode.

WLAN herst.

-

-

Reset en herstart uw draadloos netwerk.

Status WLAN

Status

-

Hiermee geeft u de status van het huidige draadloze netwerk weer.

Signaal

-

Hiermee kunt u de signaalsterkte van het huidige netwerk weergeven.

Kanaal

-

Hiermee geeft u het huidige draadloze netwerkkanaal weer.

Snelheid

-

Hiermee geeft u de huidige draadloze netwerksnelheid weer.

SSID

-

Hiermee geeft u de huidige SSID weer.

Comm. Modus

-

Hiermee geeft u de huidige communicatiemodus weer.

MAC-adres

-

-

Hiermee kunt u het MAC-adres van het apparaat weergeven.

Standaard

(Voor modellen met bedraad netwerk)

-

-

Hiermee worden de instellingen van het draadloze netwerk naar de fabrieksinstellingen teruggezet.

WLAN insch.

-

-

Hiermee schakelt u het WLAN handmatig in of uit.

Wi-Fi Direct

(Voor draadloze modellen)

Handmatig

-

-

Hiermee configureert u handmatig uw Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen.

Groepseigenaar

-

-

Stel uw apparaat als de Groepseigenaar in.

Drukknop

-

-

Hiermee configureert u uw Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen met de drukknopmethode.

Pincode

-

-

Hiermee kunt u uw Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen configureren met WPS en een pincode.

Apparaatinfo.

Apparaatnaam

-

Hiermee wordt de apparaatnaam van uw apparaat weergegeven.

SSID

-

Hiermee kunt u de SSID van de groepseigenaar weergeven.

Wanneer het apparaat niet verbonden is, wordt Niet verbonden op het LCD-scherm weergegeven.

IP-adres

-

Hiermee kunt u het huidige IP-adres van uw apparaat weergeven.

Statusinfo

Status

-

Hiermee geeft u de status van het huidige Wi-Fi Direct-netwerk weer.

Signaal

-

Hiermee kunt u de signaalsterkte van het huidige WiFi Direct-netwerk nagaan.

Wanneer uw apparaat als Groepseigenaar handelt, geeft de LCD altijd een sterk signaal aan.

Kanaal

-

Hiermee geeft u het huidige Wi-Fi Direct-netwerkkanaal weer.

Snelheid

-

Hiermee geeft u de huidige Wi-Fi Direct-netwerksnelheid weer.

Interf. insch.

-

-

Hiermee schakelt u de Wi-Fi Direct-verbinding in of uit.

Webgeb. beheer

-

-

-

Hiermee schakelt u Beheer via een webbrowser in en uit.

Als u deze functie inschakelt, moet u ook aangeven dat de verbindingsmethode gebruik moet maken van Beheer via een webbrowser.

GlobalNW dtct.

Detect. toest.

-

-

Hiermee schakelt u Wereldwijde detectie in en uit. Dit is een functie die onbedoelde verbinding met een wereldwijd netwerk detecteert en de gebruiker daarover informeert.

Toeg. afwijz.

-

-

Hiermee schakelt u verbindingen met het wereldwijde netwerk uit.

Netw. resetten

-

-

-

Herstelt alle fabrieksinstellingen van het netwerk.

[Print lijsten]

[Print lijsten]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Gebruikersinst

-

Hiermee drukt u een lijst af met uw gebruikersinstellingen.

Afdrukinstell.

-

Hiermee drukt u een lijst af met uw printerinstellingen.

Netwerk Conf.

(Voor modellen met netwerkfunctie)

-

Hiermee drukt u een lijst af met uw netwerkinstellingen.

Bst.lst.afdr.

(op bepaalde modellen beschikbaar)

-

Hiermee drukt u een lijst af met de gegevens die zijn opgeslagen in het geheugen van het apparaat.

Drum puntafd.

-

Hiermee drukt u een controlevel voor drumdot afdrukken af.

WLAN-rapport

(Voor modellen met draadloos netwerkfunctie)

-

Hiermee drukt u de resultaten van de draadloze LAN-verbinding af.

[Machine-info]

[Machine-info]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Serienummer

-

Hiermee controleert u het serienummer van uw apparaat.

Versie

Hoofdversie

Hiermee controleert u de firmwareversie van uw apparaat.

Sub1-versie

(op bepaalde modellen beschikbaar)

Beveilig.ver.

Paginateller

Totaal

Hiermee controleert u het totale aantal pagina's dat het apparaat tijdens zijn levensduur heeft afgedrukt.

Kopiëren

Afdrukken

Overige

Duur onderdelen

Toner

U kunt bekijken hoeveel toner ongeveer resteert.

Drumeenheid

U kunt controleren hoe lang de drum nog meegaat (in %).

[Stand.instel.]

[Stand.instel.]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Reset

Reset machine

Hiermee herstelt u alle apparaat-instellingen die u hebt gewijzigd.

Netw. resetten

(Voor modellen met netwerkfunctie)

Herstelt alle fabrieksinstellingen van het netwerk.

Alle instell.

Herstel alle instellingen van het apparaat naar de fabrieksinstellingen.

Fabrieksinstell.

Hiermee worden alle fabrieksinstellingen van het apparaat hersteld. Voer deze handeling uit wanneer u uw apparaat wegdoet.

Taalkeuze

(op bepaalde modellen beschikbaar)

Hiermee wijzigt u de taal op uw LCD-scherm.