Instellingentabellen (MFC-modellen met tweeregelige LCD)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW

[Standaardinst.]

[Standaardinst.]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Omschrijvingen

Standaard

-

-

Selecteer de standaardmodus.

Tijdklokstand

-

-

Hiermee stelt u in na hoeveel tijd het apparaat naar de standaardstand terugkeert.

Lade-instell.

Papiersoort

-

Hiermee kunt u het soort papier voor de papierlade instellen.

Papierform.

-

Hiermee stelt u het papierformaat in de papierlade in.

Printpositie

X Offset

Hiermee verplaatst u de afdrukstartpositie (linkerbovenhoek van pagina's) horizontaal van -500 (links) tot +500 (rechts) punten in 300 dpi.

Y Offset

Hiermee verplaatst u de afdrukstartpositie (linkerbovenhoek van pagina's) verticaal van -500 (boven) tot +500 (onder) punten in 300 dpi.

Contr. papier

-

Selecteer of een bericht moet worden weergegeven dat u vraagt om de grootte en type van het papier in het apparaat en het overeenstemmende papierformaat en papiertype van het apparaat te controleren.

Volume

Belvolume

-

Hiermee kunt u het belvolume aanpassen.

Toon

-

Hiermee past u het volume van de waarschuwingstoon aan.

Luidspreker

-

Hiermee stelt u het volume van de luidspreker in.

Ecologie

Ecomodus

-

Hiermee schakelt u de volgende apparaatinstellingen tegelijkertijd in:

• 2-zijdige afdruk:Lange zijde *1(op bepaalde modellen beschikbaar)
  • Tijd slaapst.:0Min
  • Stille modus: Aan *1
  • Toner besparen: Aan *1

Toner besparen

-

Hiermee verhoogt u het rendement van de tonercartridge.

Tijd slaapstand

-

Hiermee stelt u in na hoeveel minuten het apparaat in de slaapstand gaat.

Stille modus

-

Hiermee vermindert u het lawaai bij het afdrukken.

Aut. uitschak.

-

Hiermee kunt u de uren opgeven waarin het apparaat in de slaapstand blijft staan voordat deze wordt uitgeschakeld.

LCD-Contrast

-

-

Hiermee past u LCD-contrast aan.

Beveiliging

Verzendslot

-

Verbied de meeste handelingen behalve faxen ontvangen.

Instelblokk.

-

Hiermee voorkomt u dat onbevoegde gebruikers de instellingen van het apparaat wijzigen.

Toner vervangen

-

-

Stel het apparaat in op continu afdrukken nadat de LCD Toner vervangen weergeeft.

*1
U kunt deze instelling alleen wijzigen nadat u bepaalde apparaatinstellingen hebt aangepast in Beheer via een webbrowser.

[Fax]

[Fax]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Omschrijvingen

Ontvangstmenu

Ontvangstmodus

-

Hiermee kiest u de ontvangstmodus die het best aan uw behoeften voldoet.

Belvertraging

-

Hiermee kunt u instellen hoe vaak het belsignaal moet overgaan voordat het apparaat reageert in de modus Fax of Fax/Tel.

F/T beltijd

-

Hiermee stelt u de duur van het dubbele belsignaal in de modus Fax/Telefoon in.

Fax Waarnemen

-

Hiermee worden faxen automatisch ontvangen wanneer u een oproep beantwoordt en de faxtoon hoort.

Act.Op Afst.

-

Hiermee kunt u oproepen op een tweede of extern toestel aannemen en codes gebruiken om de codes op afstand in- of uitschakelen. U kunt deze codes personaliseren.

Auto reductie

-

Hiermee wordt een inkomend faxbericht verkleind afgedrukt.

Faxontvangststempel

-

Hiermee drukt u bovenaan ontvangen faxen de tijd en datum van ontvangst af.

Tweezijdig

-

Hiermee drukt u ontvangen faxen af op beide zijden van het papier.

Verzendmenu

Faxresolutie

-

Stel de standaardresolutie voor uitgaande faxen in.

Contrast

-

Hiermee kunt u de faxen die u verzendt lichter of donkerder maken.

Scanformaat glas

-

Stemt het scangebied van de glasplaat af op het documentformaat.

Direct Verzend

-

Hiermee wordt een fax niet in het geheugen opgeslagen, maar direct verzonden.

Internationaal

-

Als u problemen hebt met het internationaal verzenden van faxen, zet deze functie dan op Aan.

Voorblad Opm.

5.

Hier kunt u tekst voor het faxvoorblad opgeven.

6.

Aut. herkiezen

-

Hiermee kunt u het apparaat instellen om het laatste faxnummer na vijf minuten opnieuw te kiezen als de fax niet kon worden verzonden omdat de lijn bezet was.

Bestemming

-

Hiermee kunt u het apparaat instellen om tijdens het kiezen van faxen gegevens over de bestemming op de LCD weer te geven.

Blokkeerlijst

(Alleen voor sommige landen beschikbaar.)

Registreren

-

Registreer specifieke faxnummers in de blokkeerlijst zodat u van deze nummers geen faxen ontvangt.

Verwijder

-

Wis het nummer uit de blokkeerlijst.

Afdrukrapport

-

Hiermee drukt u een lijst af met in de blokkeerlijst geregistreerde faxnummers.

Kies rapport

Verzendrapp.

-

Hiermee selecteert u de begininstellingen voor het verzendrapport.

Journaal tijd

-

Hiermee stelt u het interval in voor het automatisch afdrukken van het faxjournaal.

Als u een andere optie dan Uit of Elke 50 faxen selecteert, kunt u de tijd voor de optie instellen.

Als u Elke 7 dagen selecteert, kunt u de dag van de week instellen.

Geheugenontv.

Drzenden/Opsln

-

Stel het apparaat in om faxberichten door te zenden of om binnenkomende faxen in het geheugen op te slaan (zodat u deze kunt opvragen wanneer u niet bij uw apparaat bent).

PC-Fax ontv.

-

Hiermee stelt u het apparaat in om faxen naar uw pc te verzenden.

Afst.bediening

-

Hiermee stelt u uw eigen code voor afstandsbediening in.

Print document

-

Hiermee drukt u ontvangen faxen af die in het geheugen van het apparaat zijn opgeslagen.

Kiezen beperken

Cijfertoetsen

-

Hiermee beperkt u het kiezen bij gebruik van de kiestoetsen.

Snelkopp.

-

Stel het apparaat in om het kiezen van snelkoppelingsnummers te beperken.

Snelkies

-

Stel het apparaat in om het kiezen van snelkiesnummers te beperken.

Rest. jobs

-

-

Hiermee kunt u controleren welke geplande taken in het geheugen van het apparaat zijn opgeslagen en geselecteerde taken annuleren.

Beller ID

(Alleen voor sommige landen beschikbaar.)

-

Hiermee kunt u weergave van het nummer (of de naam) van de bellende partij in- of uitschakelen.

Voor u deze functie gebruikt, dient u na te gaan of de instelling voor nummerweergave op Aan staat.

[Kopie]

[Kopie]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Dichtheid

-

Hiermee kunt u de dichtheid instellen.

Kwaliteit

-

Kies de kopieerresolutie voor uw documenttype.

Contrast

-

Pas het contrast voor kopieën aan.

Id kopieëren

Dichtheid

Hiermee kunt u de dichtheid instellen.

Kwaliteit

Kies de kopieerresolutie voor uw documenttype.

Contrast

Pas het contrast voor kopieën aan.

2op1/1op1

Maak 2-in-1-kopieën van identiteitskaarten.

[Printer]

[Printer]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Resolutie

-

Selecteer een afdrukresolutie.

Dichtheid

-

Selecteer een hogere of een lagere afdrukdichtheid.

Testafdruk

-

Hiermee drukt u een testpagina af.

Tweezijdig

(Voor modellen met automatisch tweezijdig afdrukken)

2-zijdige afdruk

Schakel tweezijdig afdrukken in of uit en selecteer omdraaien langs lange zijde of korte zijde.

Eén afbeelding

Voor een afdruktaak waarvan de laatste pagina een enkelzijdige afbeelding is, selecteert u de optie 1-zijd. invoer om de afdruktijd te verminderen.

Autom. doorgaan

-

Selecteer deze instelling als u wilt dat het apparaat foutmeldingen over het papierformaat verwijdert en het papier in de lade gebruikt.

PrintPosition

-

Hiermee opent u de instellingenmenu's voor de afdrukpositie.

Printer resetten

-

Hiermee worden de apparaatinstellingen naar de fabrieksinstellingen teruggezet.

[Netwerk] (Voor modellen met netwerkfunctie)

[Netwerk]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Omschrijvingen

LAN met kabel

(Voor modellen met bedraad netwerk)

TCP/IP

Opstartmeth.

-

Selecteert de opstartmethode die het best aan uw eisen voldoet.

IP-adres

-

Voer het IP-adres in.

Subnetmasker

-

Voer het subnetmasker in.

Gateway

-

Voer het adres van de gateway in.

Knooppuntnaam

-

Voer de knooppuntnaam in.

(maximaal 32 tekens)

WINS Config

-

Selecteert de WINS-configuratiemodus.

WINS-server

Primair

Specificeer het IP-adres van de primaire WINS-server.

Secundair

Specificeer het IP-adres van de secundaire WINS-server.

DNS-server

Primair

Specificeer het IP-adres van de primaire DNS-server.

Secundair

Specificeer het IP-adres van de secundaire DNS-server.

APIPA

-

Hiermee stelt u het apparaat in om automatisch het IP-adres van het link-local-adresbereik toe te wijzen.

IPv6

-

Hiermee schakelt u het IPv6-protocol in of uit.

Ethernet

-

-

Hiermee selecteert u de Ethernet-verbindingsmodus.

Status bedraad

-

-

Hiermee geeft u de status van het bedrade netwerk weer.

MAC-adres

-

-

Hiermee kunt u het MAC-adres van het apparaat weergeven.

Standaard

(Voor draadloze modellen)

-

-

Hiermee worden de instellingen van het bedrade netwerk naar de fabrieksinstellingen teruggezet.

Bekabeld insch.

-

-

Hiermee schakelt u het bedrade LAN handmatig in of uit.

WLAN(Wi-Fi)

(Voor draadloze modellen)

Netwerk vinden

-

-

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen handmatig.

TCP/IP

Opstartmeth.

-

Selecteert de opstartmethode die het best aan uw eisen voldoet.

IP-adres

-

Voer het IP-adres in.

Subnetmasker

-

Voer het subnetmasker in.

Gateway

-

Voer het adres van de gateway in.

Knooppuntnaam

-

Voer de knooppuntnaam in.

(maximaal 32 tekens)

WINS Config

-

Selecteert de WINS-configuratiemodus.

WINS-server

Primair

Specificeer het IP-adres van de primaire WINS-server.

Secundair

Specificeer het IP-adres van de secundaire WINS-server.

DNS-server

Primair

Specificeer het IP-adres van de primaire DNS-server.

Secundair

Specificeer het IP-adres van de secundaire DNS-server.

APIPA

-

Hiermee stelt u het apparaat in om automatisch het IP-adres van het link-local-adresbereik toe te wijzen.

IPv6

-

Hiermee schakelt u het IPv6-protocol in of uit.

WPS/drukknop

-

-

U kunt uw draadloze netwerkinstellingen eenvoudig configureren met één druk op de knop.

WPS/pincode

-

-

U kunt uw draadloze netwerkinstellingen eenvoudig configureren met WPS en een pincode.

WLAN herst.

-

-

Reset en herstart uw draadloos netwerk.

Status WLAN

Status

-

Hiermee geeft u de status van het huidige draadloze netwerk weer.

Signaal

-

Hiermee kunt u de signaalsterkte van het huidige netwerk weergeven.

Kanaal

-

Hiermee geeft u het huidige draadloze netwerkkanaal weer.

Snelheid

-

Hiermee geeft u de huidige draadloze netwerksnelheid weer.

SSID

-

Hiermee geeft u de huidige SSID weer.

Comm. Modus

-

Hiermee geeft u de huidige communicatiemodus weer.

MAC-adres

-

-

Hiermee kunt u het MAC-adres van het apparaat weergeven.

Standaard

(Voor modellen met bedraad netwerk)

-

-

Hiermee worden de instellingen van het draadloze netwerk naar de fabrieksinstellingen teruggezet.

WLAN insch.

-

-

Hiermee schakelt u het WLAN handmatig in of uit.

Wi-Fi Direct

(Voor draadloze modellen)

Handmatig

-

-

Hiermee configureert u handmatig uw Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen.

Groepseigenaar

-

-

Stel uw apparaat als de Groepseigenaar in.

Drukknop

-

-

Hiermee configureert u uw Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen met de drukknopmethode.

Pincode

-

-

Hiermee kunt u uw Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen configureren met WPS en een pincode.

Apparaatinfo.

Apparaatnaam

-

Hiermee wordt de apparaatnaam van uw apparaat weergegeven.

SSID

-

Hiermee kunt u de SSID van de groepseigenaar weergeven.

Wanneer het apparaat niet verbonden is, wordt Niet verbonden op het LCD-scherm weergegeven.

IP-adres

-

Hiermee kunt u het huidige IP-adres van uw apparaat weergeven.

Statusinfo

Status

-

Hiermee geeft u de status van het huidige Wi-Fi Direct-netwerk weer.

Signaal

-

Hiermee kunt u de signaalsterkte van het huidige WiFi Direct-netwerk nagaan.

Wanneer uw apparaat als Groepseigenaar handelt, geeft de LCD altijd een sterk signaal aan.

Kanaal

-

Hiermee geeft u het huidige Wi-Fi Direct-netwerkkanaal weer.

Snelheid

-

Hiermee geeft u de huidige Wi-Fi Direct-netwerksnelheid weer.

Interf. insch.

-

-

Hiermee schakelt u de Wi-Fi Direct-verbinding in of uit.

E-mail/IFAX

E-mailadres

-

-

Hiermee voert u het e-mailadres in.

(maximaal 255 tekens)

Server inst.

SMTP

Server

Voer de SMTP-servernaam en -adres in.

Poort

Voer het SMTP-poortnummer in.

Aut. voor SMTP

Selecteer hier de beveiligingsmethode voor e-mailmeldingen.

SSL/TLS

Hiermee kunt u een e-mail verzenden of ontvangen via een e-mailserver waarvoor beveiligde SSL-/TLS-communicatie vereist is.

Cert. contr.

Controleer het SMTP-servercertificaat automatisch.

POP3/IMAP4

Protocol

Hiermee selecteert u het protocol voor het ontvangen van e-mailberichten van de server.

Server

Voer de servernaam en -adres in.

Poort

Voer hier het poortnummer in.

Postvaknaam

Hiermee voert u de naam van het postvak in.

(maximaal 255 tekens)

Mailbox Wachtw

Voer het wachtwoord in om in te loggen op de server.

(maximaal 128 tekens)

Map selecteren

Hiermee selecteert u de opgegeven map in het postvak met het IMAP4-protocol.

SSL/TLS

Hiermee kunt u een e-mail verzenden of ontvangen via een e-mailserver waarvoor beveiligde SSL-/TLS-communicatie vereist is.

Cert. contr.

Controleer het SMTP-servercertificaat automatisch.

Selectie ver.

Selecteer hier de beveiligingsmethode voor e-mailmeldingen.

E-mail RX inst

Autom. polling

Autom. polling

Hiermee controleert u de server automatisch op nieuwe berichten.

Pollfrequentie

Hiermee stelt u het interval voor het controleren van nieuwe berichten op de server in.

Koptekst

-

Hiermee selecteert u de inhoud van de kopregel die wordt afgedrukt.

Del Error Mail

-

Foutmeldingen worden automatisch door de POP3-server verwijderd. Foutmeldingen worden nadat u ze gelezen hebt automatisch door de IMAP4-server verwijderd.

Melding

-

Hiermee ontvangt u waarschuwingsberichten.

E-mail TX inst.

Onderw. afz.

-

Hiermee kunt u het onderwerp bekijken.

Groottebeperk.

Groottebeperk.

Beperkt de grootte van e-maildocumenten.

Max.grootte (MB)

Melding

-

Hiermee verzendt u waarschuwingsberichten.

RelayInstellen

Rly Broadcast

-

Hiermee relayeert u een document naar een ander faxapparaat.

Groepsdomein

Groepsdomein XX

Hiermee registreert u de domeinnaam.

Groepsrapport

-

Hiermee drukt u een Groepsverzendingsrapport af.

Kies rapport

E-mail

Verzendrapp.

Hiermee selecteert u de begininstellingen voor het verzendrapport.

IFAX

Verzendrapp.

Handm. ontv.

-

-

Hiermee controleert u de POP3- of IMAP4-server handmatig op nieuwe berichten.

Webgeb. beheer

-

-

-

Hiermee schakelt u Beheer via een webbrowser in en uit.

Als u deze functie inschakelt, moet u ook aangeven dat de verbindingsmethode gebruik moet maken van Beheer via een webbrowser.

Faxen naar server

Faxen naar server

-

-

Sla een voorvoegsel-/achtervoegseladres in het apparaat op en u kunt een document vanaf een faxserversysteem verzenden.

Prefix

-

-

Suffix

-

-

GlobalNW dtct.

Detectie toestaan

-

-

Hiermee schakelt u Wereldwijde detectie in en uit. Dit is een functie die onbedoelde verbinding met een wereldwijd netwerk detecteert en de gebruiker daarover informeert.

Toegang afwijzen

-

-

Hiermee schakelt u verbindingen met het wereldwijde netwerk uit.

Netw. resetten

-

-

-

Herstelt alle fabrieksinstellingen van het netwerk.

[Print lijsten]

[Print lijsten]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Verzendrapport

Weerg. op LCD

Hiermee geeft u een verzendrapport van de laatste transmissie weer.

Afdrukrapport

Hiermee drukt u een verzendrapport van de laatste transmissie af.

Adresboek

Numeriek

Druk in numerieke volgorde een lijst van namen en nummers af die in het adresboekgeheugen zijn opgeslagen.

Alfabetisch

Drukt in alfabetische volgorde een lijst van namen en nummers af die in het adresboekgeheugen zijn opgeslagen.

Fax Journaal

-

Hiermee drukt u een lijst af met informatie over de laatste 200 ontvangen en verzonden faxen.

(TX betekent verzonden. RX betekent ontvangen.)

Gebruikersinst

-

Hiermee drukt u een lijst af met uw gebruikersinstellingen.

Afdrukinstell.

-

Hiermee drukt u een lijst af met uw printerinstellingen.

Netwerk Conf.

-

Hiermee drukt u een lijst af met uw netwerkinstellingen.

Bst.lst.afdr.

(op bepaalde modellen beschikbaar)

-

Hiermee drukt u een lijst af met de gegevens die zijn opgeslagen in het geheugen van het apparaat.

Drum puntafd.

-

Hiermee drukt u een controlevel voor drumdot afdrukken af.

WLAN-rapport

(Voor draadloze modellen)

-

Hiermee drukt u de resultaten van de draadloze LAN-verbinding af.

Beller ID

(Alleen voor sommige landen beschikbaar.)

-

Hiermee drukt u een belleroverzicht af.

[Machine-info]

[Machine-info]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Serienummer

-

Hiermee controleert u het serienummer van uw apparaat.

Versie

Hoofdversie

Hiermee controleert u de firmwareversie van uw apparaat.

Beveilig.ver.

Paginateller

Totaal

Hiermee controleert u het totale aantal pagina's dat het apparaat tijdens zijn levensduur heeft afgedrukt.

Fax

Kopiëren

Afdrukken

Overige

Duur onderdelen

Toner

U kunt bekijken hoeveel toner ongeveer resteert.

Drumeenheid

U kunt controleren hoe lang de drum nog meegaat (in %).

[Stand.instel.]

[Stand.instel.]

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Datum&tijd

Datum&tijd

Hiermee kunt u de datum en de tijd instellen die op het scherm en in de kopteksten van de verzonden faxen worden weergegeven.

Aut. zomertijd

Hiermee stelt u het apparaat in voor automatische aanpassing aan de zomer-/wintertijd.

Tijdzone

Hiermee stelt u uw tijdzone in.

Stations-ID

-

Hiermee kunt u opgeven welke naam en welk faxnummer moeten worden afgedrukt op elke pagina die u faxt.

Toon/Puls

(voor Nederland)

-

Selecteer de kiesmodus.

Kiestoon

-

Hiermee verkort u de tijd tot de kiestoon wordt waargenomen.

Tel lijn inst

-

Hiermee selecteert u het type telefoonlijn.

Compatibel

-

Hiermee past u de synchronisatie aan bij verzendproblemen.

VoIP-providers bieden faxondersteuning middels verschillende standaards. Als u regelmatig transmissiefouten ondervindt, selecteert u Minimaal (voor VoIP).

Reset

Reset machine

Hiermee herstelt u alle apparaat-instellingen die u hebt gewijzigd.

Netw. resetten

(Voor modellen met netwerkfunctie)

Herstelt alle fabrieksinstellingen van het netwerk.

Adres en fax

Hiermee verwijdert u alle opgeslagen telefoonnummers en faxinstellingen.

Alle instell.

Herstel alle instellingen van het apparaat naar de fabrieksinstellingen.

Fabrieksinstell.

Hiermee worden alle fabrieksinstellingen van het apparaat hersteld. Voer deze handeling uit wanneer u uw apparaat wegdoet.

Taalkeuze

(op bepaalde modellen beschikbaar)

Hiermee wijzigt u de taal op uw LCD-scherm.