Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Konfiguration af rundsendergrupper

Konfiguration af rundsendergrupper

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Opret en rundsendelsesgruppe, hvis du vil sende én enkelt faxmeddelelse til mange faxnumre på samme tid. Du kan gemme rundsendelsesgrupper i maskinens adressebog, genvej eller hurtigopkald, afhængigt af din model.

Først skal du gemme hvert faxnummer i adressebogen. Derefter kan du medtage dem som numre i gruppen. Hver gruppe bruger et adressebogsnummer (en genvej eller et hurtigopkald på visse modeller).

Omfattede modeller

Maksimalt antal grupper

Maksimalt antal i gruppe

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

20

209

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

20

199

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på image tre gange.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Indst.Grupper], og tryk derefter på OK.
  4. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis du vil gemme en gruppe i en hurtigopkaldsplacering:

Tryk på image, og indtast derefter den trecifrede kvikopkaldsplads, og tryk så på OK.

• For at gemme en gruppe, der er på en genvejsplacering:

Hold nede på Shortcut (Genvej) knappen og indtast det etcifrede genvejsnummer ved brug af tastaturet.

5. Brug opkaldstastaturet til at skrive et gruppenummer (01 til 20), og tryk derefter på OK.
    BEMÆRK

Internet Fax (I-Fax) og dets indstillinger kan vælges.

(På nogle modeller skal du downloade Internet Fax for at bruge funktionen Internet Fax og funktionen Scan til e-mailserver.)

6. Sådan føjer du numre til gruppen:
    • Hvis du vil tilføje hurtigopkaldsnumre:

Tryk på image, og indtast derefter den trecifrede hurtigopkaldsplads.

• For at tilføje genvejsnumre:

Hold nede på Shortcut (Genvej) knappen og indtast det etcifrede genvejsnummer ved brug af tastaturet.

LCD viser udvalgte hurtigopkaldsnumre med # og numre til genvejsnumre med * (for eksempel *006, #009).

7. Tryk på OK, når du er færdig med at tilføje numre.
  8. Skriv et brugernavn ved brug af opkaldstastaturet (op til 16 tegn).
  9. Tryk på OK.
  10. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryk på image [(Fax)]>[Adressebog].
  2. Gør følgende:
    1. Tryk på [Rediger]>[Indst.Grupper]>[Navn].
    2. Indtast gruppenavnet (op til 16 tegn) på displayet, og tryk derefter på [OK].
    3. Tryk på [Tilføj/Slet].
    4. Føj adressebogsnumre til gruppen ved at trykke på dem, så der vises en markering, og tryk derefter på [OK].
    5. Læs og bekræft den viste liste med navne og numre, du har valgt, og tryk derefter på [OK] for at gemme gruppen.
    Gentag disse trin for at gemme en anden gruppe til rundsendelse.