Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Konfiguration af rundsendergrupper > Skift navn på en rundsendergruppe

Skift navn på en rundsendergruppe

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på image tre gange.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Indst.Grupper], og tryk derefter på OK.
  4. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • For at ændre gruppenavnet på en gruppe, der gemt på en hurtigopkaldsplads:

Tryk på image, og indtast derefter den trecifrede kvikopkaldsplads, og tryk så på OK.

• For at ændre gruppenavnet på en gruppe, der er gemt på en genvejsplads:

Hold nede på Shortcut (Genvej) knappen og indtast det etcifrede genvejsnummer ved brug af tastaturet.

5. Tryk på image for at ændre de gemte gruppeoplysninger.
    BEMÆRK

Internet Fax (I-Fax) og dets indstillinger kan gemmes.

(På nogle modeller skal du downloade Internet Fax for at bruge funktionen Internet Fax og funktionen Scan til e-mailserver.)

6. Tryk på OK.
  7. Tryk på image eller image placer markøren under det tegn, du vil ændre, for at redigere navnet. Tryk derefter på Clear (Slet) for at slette det, og indtast det korrekte tegn ved at bruge det numeriske tastatur.
    Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på OK.
  8. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tryk på image [(Fax)]>[Adressebog]>[Rediger]>[Ændre].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den gruppe, du ønsker, og tryk derefter på denne.
  3. Tryk på [Navn].
  4. Indtast det nye gruppenavn (op til 16 tegn) ved at bruge displayet, og tryk derefter på [OK].
    image

Sådan ændres det gemte navn:

For at ændre et tegn skal du trykke på image eller image for at fremhæve det forkerte tegn, og tryk derefter på image.

Indtast det nye tegn.

5. Tryk på [OK].
  6. Tryk på image.