Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Tast et nummer med Speed Dial > Ændre eller slette hurtigopkaldsnumre

Ændre eller slette hurtigopkaldsnumre

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Du kan ændre eller slette hurtigopkaldskoder.
  1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på image tre gange.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Hurtigopkald], og tryk derefter på OK.
  4. Indtast den hurtigopkaldskode, du ønsker at ændre eller slette, og tryk derefter på OK.
  5. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil ændre det lagrede fax- eller telefonnummer og navn:
      1. Tryk på image.
      2. Rediger nummeret og navnet:

Hvis du vil redigere det lagrede nummer eller navn, skal du trykke på image eller image for at flytte markøren til det tegn, du vil ændre, og tryk derefter på Clear (Slet).

Indtast det rigtige tegn, og tryk derefter på OK.

• Hvis du vil slette det lagrede fax- eller telefonnummer og navn:
      1. Tryk på image.
      2. Tryk på image for at bekræfte.
    • Hvis du vil afslutte uden at foretage nogen ændring, skal du trykke på Stop/Exit.
  6. Tryk på Stop/Exit.