Gem hurtigopkaldsnumre

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Brug hurtigopkaldsnumrene til at gemme op til 200 numre med et navn.
  1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk to gange på image, og indtast en trecifret hurtigopkaldskode (001-200). Tryk på OK.

Hvis et nummer ikke er gemt deri, viser displayet [Registrer nu?].

3. Tryk på image.
    BEMÆRK

Internet Fax (I-Fax) og dets indstillinger kan gemmes.

(På nogle modeller skal du downloade Internet Fax for at bruge funktionen Internet Fax og funktionen Scan til e-mailserver.)

4. Indtast telefon- eller faxnummeret (op til 20 cifre), og tryk derefter på OK.
  5. Gør et af følgende:
    • Indtast navnet ved hjælp af tastaturet (op til 16 tegn), og tryk derefter på OK.

• Tryk på OK for at gemme nummeret uden et navn.