Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Ændring af udskriftsindstillinger for at forbedre udskriftsresultatet

Ændring af udskriftsindstillinger for at forbedre udskriftsresultatet

Hvis udskrifterne ikke ser ud som forventet, kan du ændre udskriftsindstillingerne på Brother-maskinen for at forbedre udskriftskvaliteten. Udskrivningshastigheden kan være langsommere med disse indstillinger.
image

• Disse instruktioner giver dig mulighed for at forbedre udskriftsresultaterne, når du bruger maskinen til kopiering eller udskrivning fra en mobilenhed.
  • Hvis udskriftskvaliteten er dårlig, når du udskriver fra din computer, skal du ændre printerdriverindstillingerne.

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

1. Tryk på image (Blæk) eller INK på betjeningspanelet.
  2. Tryk på image eller image for at vælge [Udskriftsindst.]. Tryk på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Reducer udtværing
    Vælg denne indstilling, hvis du har problemer med udtværede udskrifter eller papirstop.
    Forbedre udsk.
    Vælg denne indstilling, hvis du har problemer med slørede udskrifter.
  4. Tryk på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede indstilling. Tryk på OK.
  6. Tryk på Stop/Exit.

DCP-J1140DW

1. Tryk på image[Blæk]>[Udskriftsindst.].
  2. Tryk på en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Reducer udtværing
    Vælg denne indstilling, hvis du har problemer med udtværede udskrifter eller papirstop.
    Forbedre udsk.
    Vælg denne indstilling, hvis du har problemer med slørede udskrifter.
  3. Følg menuerne på displayet.
  4. Tryk på image.