Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Korrektion af papirfremføring for at fjerne lodrette streger

Korrektion af papirfremføring for at fjerne lodrette streger

Juster papirindføringen for at reducere lodrette linjer.

DCP-J1050DW/MFC-J1010DW

Før du foretager udskriftsjusteringen, skal du kontrollere udskriftskvaliteten ved at trykke på image (Blæk) INK, image eller image for at vælge [Forb. Udskriftskv.]>[Forb. Udskriftskv.] igen og derefter på OK.
  1. Tryk på image (Blæk) eller INK på betjeningspanelet.
  2. Tryk på image eller image for at træffe dine valg:
    1. Vælg [Forb. Udskriftskv.]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Ret papirfremføring]. Tryk på OK.
  3. Tryk på image, efter at en bekræftelsesmeddelelse vises på displayet, hvis der er udført en kontrol af udskriftskvaliteten.
  4. Markér [Auto] eller [Manuel].
    • Hvis du vælger funktionen [Auto], justeres papirfremføringen automatisk ved at scanne kontrolarket.
    • Hvis du vælger funktionen [Manuel], skal du manuelt indtaste de oplysninger, der er trykt på kontrolarket.
  5. Hvis du har valgt funktionen [Auto], skal du vælge den papirstørrelse, du vil udskrive kontrolarket på.
  6. Læg den angivne papirstørrelse i bakken, og tryk på image.
    Maskinen udskriver kontrolarket.
  7. Følg instruktionerne på displayet.

DCP-J1140DW

Før du justerer papirfremføringen, skal du først kontrollere udskriftskvaliteten ved at trykke på image[Blæk]>[Forbedr udskriftskvalitet]>[Tjek udskriftskvalitet].

1. Tryk på image[Blæk]>[Forbedr udskriftskvalitet]>[Ret papirfremføring].
  2. Tryk på [Næste].
  3. Tryk på [Ja], efter at en bekræftelsesmeddelelse vises på displayet, hvis der er udført en kontrol af udskriftskvaliteten.
  4. Tryk på [Auto] eller [Manuel].
    • Hvis du vælger funktionen [Auto], justeres papirfremføringen automatisk ved at scanne kontrolarket.
    • Hvis du vælger funktionen [Manuel], skal du manuelt indtaste de oplysninger, der er trykt på kontrolarket.
  5. Hvis du har valgt funktionen [Auto], skal du vælge den papirstørrelse, du vil udskrive kontrolarket på.
  6. Læg den angivne papirstørrelse i bakken, og tryk derefter på [Start].
    Maskinen udskriver kontrolarket.
  7. Følg instruktionerne på displayet.