Hjem > Innføring i din Brother-maskin > Oversikt over kontrollpanelet

Oversikt over kontrollpanelet

ADS-4300N

image
  1. Dokumentskille-bryter
    image (Manuell enkeltmodus) / image (Kontinuerlig matemodus)

Skyv for å velge matemodus for skanneren.

2. Feilindikator (med LED)
    Blinker når maskinen oppdager en feil.
  3. image (Slå på/av) (med LED)
    Trykk på image for å slå på maskinen.
    Trykk og hold inne image for å slå av maskinen.
  4. image (Stopp)
    Trykk for å stoppe eller avbryte gjeldende handling og gå tilbake til driftsklar modus.
  5. image (Skann til USB)
    Trykk for å skanne til en USB Flash-stasjon.
  6. image (Skann til PC)
    Trykk for å skanne til datamaskinen.
    image
    Installer et skanneprogram (for eksempel Brother iPrint&Scan), og konfigurer innstillingene i programmet før du skanner fra maskinen.
  7. Nettverksenhetens skanneknapper

Trykk på en av disse snarveiknappene for å utføre en "Skann til"-funksjon etter at du har tildelt den.

Du kan tildele en av disse "Skann til"-funksjonene for å bruke den som en snarvei.

• Skann til FTP/SFTP
    • Skann til nettverk
    • Skann til PC (nettverkstilkobling)
    • WS-Scan

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer "Skann til"-funksjoner imageimage Beslektet informasjon

ADS-4700W/ADS-4900W

image
  1. Dokumentskille-bryter
    image (Manuell enkeltmodus) / image (Kontinuerlig matemodus)

Skyv for å velge matemodus for skanneren.

2. image (Tilbake)
    Trykk for å gå tilbake til forrige skjermbilde eller meny.
  3. image (Start-knapp)
    Trykk for å gå tilbake til startskjermbildet og klarmodus.
  4. image (Slå på/av) (med LED)
    Trykk på image for å slå på maskinen.
    Trykk og hold inne image for å slå av maskinen. LCD-skjermen viser [Slår av] og forblir på i et par sekunder før den slår seg av.
  5. image (Stopp)
    Trykk for å stoppe eller avbryte gjeldende handling og gå tilbake til driftsklar modus.
  6. LCD-pekeskjerm
    Åpne menyene og alternativene ved å trykke på pekeskjermen.