Hjem > Innføring i din Brother-maskin > Oversikt over kontrollpanelet > Tildel skannefunksjonene til nettverksenhetens skanneknapper 1-3

Tildel skannefunksjonene til nettverksenhetens skanneknapper 1-3

Beslektede modeller :ADS‑4300N
Tildel følgende "skann til nettverk"-funksjoner til hver nettverksenhets skanneknapp hvis du vil bruke dem som snarveiknapper:
  • Skann til FTP/SFTP
  • Skann til nettverk
  • Skann til PC (nettverkstilkobling)
  • WS-Scan
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Scan (Skann)>Scan to Network Device (Skann til nettverksenhet).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Under Network Device1 (Nettverksenhet 1) klikker du på Type (Type) rullegardinmenyen og velger skannefunksjonen du vil tildele til nettverksenhetens skanneknapp 1.
  6. Velg et profilnavn fra rullegardinlisten Destination (Destinasjon).
  7. Gjenta disse trinnene for å konfigurere nettverksenhetens skanneknapper 2 og 3.
  8. Klikk på Submit (Send inn).