Hjem > Innføring i din Brother-maskin > Sette opp skanneren

Sette opp skanneren

1. Fest ADF-en helt til den låses på plass.
    image
  2. Trekk ut den uttrekkbare skuffen fra ADF-en.
    image
  3. Trekk ut utmatingsskuffen slik at den samsvarer med lengden til dokumentsidene.
    image
    image
    • (ADS-4900W) For dokumenter i størrelsen Legal trykker du på utløserknappen (1) og trekker deretter ut utmatingsskuffen. (Papir i Legal-størrelse er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.)
      image
    • Hvis utmatingsskuffen er litt lengre enn dokumentstørrelsen, kan det hende at sidene ikke ligger i den opprinnelige rekkefølgen når du henter dem fra utmatingsskuffen.
  4. Løft og brett ut dokumentstopperen (1).
    image

FORSIKTIG
Ikke bruk ADF-en som et håndtak til å løfte skanneren.