Home > Kennismaken met uw Brother Apparaat > Overzicht van het bedieningspaneel

Overzicht van het bedieningspaneel

ADS-4300N

image
  1. Schakelaar voor het scheiden van documenten
    image (Handmatige enkele modus) / image (Continue invoermodus)

Gebruik de schuifknop om de gewenste scannermodus te selecteren.

2. Foutindicator (met LED-lamp)
    Knippert als het apparaat een fout detecteert.
  3. image (Aan-/uitknop) (met lampje)
    Druk op image om het apparaat in te schakelen.
    Houd image ingedrukt om het apparaat uit te schakelen.
  4. image (Stoppen)
    Druk hierop om uw huidige bewerking af te breken of te annuleren en naar de modus Gereed terug te keren.
  5. image (Scannen naar USB)
    Druk op deze knop om naar een USB-stick te scannen.
  6. image (Scannen naar pc)
    Druk op deze knop om naar een computer te scannen.
    image
    Installeer een scantoepassing (bijvoorbeeld Brother iPrint&Scan) en configureer de instellingen van de toepassing voordat u vanaf het apparaat gaat scannen.
  7. Scanknoppen voor netwerkapparaten

Druk, nadat u die hebt toegewezen, op een van deze snelkoppelingen om een van de "Scannen naar"-functies uit te voeren.

U kunt een van deze "Scannen naar"-functies toewijzen en als snelkoppeling gebruiken.

• Scannen naar FTP/SFTP
    • Scannen naar netwerk
    • Scannen naar PC (netwerkverbinding)
    • WS scannen

Zie Verwante informatie voor meer informatie over het configureren van de "Scannen naar"-functies imageimage Verwante informatie

ADS-4700W/ADS-4900W

image
  1. Schakelaar voor het scheiden van documenten
    image (Handmatige enkele modus) / image (Continue invoermodus)

Gebruik de schuifknop om de gewenste scannermodus te selecteren.

2. image (Terug)
    Druk hierop om terug te gaan naar het vorige scherm of menu.
  3. image (De knop Start)
    Druk hierop om terug te keren naar het Startscherm en de modus Gereed.
  4. image (Aan-/uitknop) (met lampje)
    Druk op image om het apparaat in te schakelen.
    Houd image ingedrukt om het apparaat uit te schakelen. Op het LCD-scherm wordt [Bezig met afsluiten] weergegeven. Dit blijft enkele seconden zichtbaar, tot het LCD-scherm zichzelf uitschakelt.
  5. image (Stoppen)
    Druk hierop om uw huidige bewerking af te breken of te annuleren en naar de modus Gereed terug te keren.
  6. LCD-touchscreen
    Druk op het touchscreen om de menu’s en de opties weer te geven.