Home > Kennismaken met uw Brother Apparaat > Overzicht van het bedieningspaneel > De scanfuncties toewijzen aan de scanknoppen voor netwerkapparaten 1-3

De scanfuncties toewijzen aan de scanknoppen voor netwerkapparaten 1-3

Gerelateerde modellen:ADS‑4300N
U kunt onderstaande functies voor scannen naar een netwerk aan de scanknoppen voor netwerkapparaten toewijzen en deze als sneltoets gebruiken:
  • Scannen naar FTP/SFTP
  • Scannen naar netwerk
  • Scannen naar PC (netwerkverbinding)
  • WS scannen
  1. Start de webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer indien vereist het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Scannen>Scannen naar netwerkapparaat.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Klik onder Netwerkapparaat1 op de vervolgkeuzelijst Type en selecteer de scanfunctie die u wilt toewijzen aan Scanknop voor netwerkapparaten 1.
  6. Selecteer een profielnaam in de vervolgkeuzelijst Bestemming.
  7. Herhaal deze stappen om de Scanknoppen voor netwerkapparaten 2 en 3 te configureren.
  8. Klik op Indienen.