Home > Scannen > Scannen met een apparaat van Brother > Web Services voor scannen op het netwerk (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Web Services voor scannen op het netwerk (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Met het Web Services-protocol kunnen gebruikers van Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10 via het netwerk scannen met een machine van Brother. Hiervoor moet u de driver voor het scannen via Webservices installeren.