Home > Scannen > Scannen met een apparaat van Brother > Web Services voor scannen op het netwerk (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10) > Gebruik Web Services om de stuurprogramma’s te installeren die voor scannen worden gebruikt (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Gebruik Web Services om de stuurprogramma’s te installeren die voor scannen worden gebruikt (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Gebruik Web Services om de scanners op het netwerk te monitoren.
  • Controleer of de software en drivers van Brother zijn geïnstalleerd.
  • Controleer of de hostcomputer en het Brother-apparaat zich op hetzelfde subnet bevinden en of de router foutloos is geconfigureerd zodat gegevensuitwisseling tussen twee apparaten mogelijk is.
  • U moet het IP-adres op uw apparaat van Brother configureren voordat u deze instelling configureert.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows 10

Klik op image>Systeem>Configuratiescherm. Klik in de groep Hardware en geluiden op Een apparaat toevoegen.

• Windows 8.1

Verplaats de muis naar de rechterbenedenhoek van het bureaublad. Als de menubalk verschijnt, klikt u op Instellingen>Pc-instellingen wijzigen>PC en devices>Apparaten>Een apparaat toevoegen.

De Webservicesnaam van het apparaat wordt weergegeven.

• Windows 7

Klik op image(Starten)>Configuratiescherm>Netwerk en internet>Computers en apparaten in het netwerk weergeven.

De Web Services-naam van het apparaat wordt naast het scannerpictogram weergegeven.

Klik met de rechtermuisknop op het apparaat die u wilt installeren.

image
    De Web Services-naam van het Brother-apparaat is de modelnaam en het MAC-adres (Ethernet-adres) van uw apparaat (bijv. Brother XXX-XXXXX (modelnaam) [XXXXXXXXXXXX] (MAC-adres/Ethernet-adres)).
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows 8.1/Windows 10

Selecteer het apparaat die u wilt installeren en volg de aanwijzingen op het scherm.

• Windows 7

Klik op Installeren in het menu dat wordt weergegeven.

image
    Om de installatie van de drivers ongedaan te maken, klikt u op Verwijderen of image (Apparaat verwijderen).