Home > Scannen > Scannen met een apparaat van Brother > Web Services voor scannen op het netwerk (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10) > Scannen met Web Services vanaf het Brother-apparaat (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Scannen met Web Services vanaf het Brother-apparaat (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

ADS-4300N

Als u het stuurprogramma voor scannen via webservices hebt geïnstalleerd, wordt het menu voor het gebruik van de webservices weergegeven in het veld Bestemming als u in Beheer via een webbrowser klikt op Scannen naar netwerkapparaat.
  1. Plaats het document.
  2. Druk op image, image of image waaraan u de functie Scannen naar webservices hebt toegewezen.
    Het apparaat begint met scannen.

ADS-4700W/ADS-4900W

Als u het stuurprogramma voor scannen via Web Services hebt geïnstalleerd, hebt u toegang tot het scanmenu van Web Services op het LCD-scherm van het Brother-apparaat.

Bepaalde tekens in de berichten op het LCD-scherm kunnen vervangen zijn door spaties als de taalinstellingen van uw besturingssysteem en het Brother-apparaat niet overeenkomen.

1. Plaats het document.
  2. Druk op [WS Scan].
  3. Druk op het type scan dat u wilt uitvoeren.
  4. Druk op image of image om de naam van de computer, waar u de gegevens naar wilt verzenden, weer te geven en druk op de naam van de computer.
  5. Druk op [Start].

Het apparaat begint te scannen.