Hem > Felsökning > Återställa din Brother-skanner

Återställa din Brother-skanner

Välj mellan följande återställningsfunktioner:

• Återställning av maskin

Om du vill återställa alla skrivarinställningar som du har ändrat, väljer du Återställning av maskin.

(ADS-3300W/ADS-4500W) Nätverksinställningar påverkas inte av den här återställningen.

• Nätverksåterställning (ADS-3300W/ADS-4500W)

Använd Nätverksåterställning för att återställa nätverksinställningar, inklusive lösenord och information om IP-adress, till fabriksinställningarna.

• Återställ adressbok (ADS-3300W/ADS-4500W)

Återställ adressboken för att ta bort all befintlig kontaktinformation.

image
Dra ut gränssnittskabeln innan du utför en nätverksåterställning.

ADS-3100/ADS-4100

1. Gör något av följande:
    • Windows

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Fjärrinställning.

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program>Brother, väljer ditt modellnamn och dubbelklickar sedan på ikonen Brother Remote Setup.

Om dialogrutan Upptäcka enheter visas väljer du ditt modellnamn och klickar sedan på Anslut.
  2. Klicka på menyn Maskininformation i vänster navigationsfält.
  3. Klicka på knappen Återställ i Skanneråterställning.
  4. Stäng fönstret Fjärrinställning genom att klicka på OK.

ADS-3300W/ADS-4500W

1. Tryck på image [Inställningar]>[Första installationen]>[Återställning].
  2. Tryck på det återställningsalternativ som du vill använda.
  3. Starta om skannern genom att hålla ned [OK] i två sekunder.