Hem > Felsökning > Kontrollera serienumret

Kontrollera serienumret

ADS-3100/ADS-4100

1. Gör något av följande:
    • Windows

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Fjärrinställning.

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program>Brother, väljer ditt modellnamn och dubbelklickar sedan på ikonen Brother Remote Setup.

Om dialogrutan Upptäcka enheter visas väljer du ditt modellnamn och klickar sedan på Anslut.
    image
    Om skannern är ansluten via ett nätverk rekommenderar vi att du använder Webbaserad hantering för att kontrollera informationen.
  2. Klicka på menyn Maskininformation i vänster navigationsfält.
    I fönstret visas Serienummer (exemplet nedan använder Windows).
    image

ADS-3300W/ADS-4500W

• Tryck på image [Inställningar]>[Maskininfo.]>[Serienr].
    LCD-skärmen visar [Serienr].