Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Återställa nätverksinställningarna till fabriksinställningarna

Återställa nätverksinställningarna till fabriksinställningarna

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Du kan använda skannerns kontrollpanel eller Webbaserad hantering för att återställa skannerns nätverksinställningar till fabriksinställningarna. Detta återställer all information, som lösenordet och IP-adressen.
image
  • Denna funktion återställer alla trådbundna och trådlösa nätverksinställningar (endast modeller som stöds) till fabriksinställningar.

1. Tryck på image [Inställningar]>[Nätverk]>[Nätverksåterställning].
    Bekräftelsemeddelandet för återställning visas.
  2. Tryck på [OK] i två sekunder.
    Maskinen startas om.