Hem > Scan (Skanna) > Skanna med Brother-skannerns skanningsfunktioner > Spara skannade dokument på datorn

Spara skannade dokument på datorn

ADS-3100/ADS-4100

Använd Brother iPrint&Scan för att ändra skanningsinställningar som upplösning, filstorlek eller färginställning.

• Windows

Gå till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com för att hämta det senaste programmet.

• Mac

Ladda ner och installera Brother iPrint&Scan från App Store.

1. Lägg i dokumentet.
  2. Tryck på image (Skanna till PC) på kontrollpanelen.
    Skannern börjar skanna.

ADS-3300W/ADS-4500W

1. Lägg i dokumentet.
  2. Tryck på image eller image så visas [till dator]. Tryck på det.
  3. Om flera datorer är anslutna till skannern trycker du på image eller image för att visa måldatorn som du vill spara resultatet på. Tryck på den.
  4. Tryck på [Alternativ] om du vill ändra skanningsinställningarna.
  5. Tryck på [Skanningsinst.]>[Ange på enhet].
  6. Välj vilka skanningsinställningar du vill ändra.
    Alternativ Beskrivning
    Duplexskanning

Vid duplexskanning väljer du Duplexskanning: Långsida så att layouten för datafilens sidor överensstämmer med originalet.

Färginställning

Välj färgformat för dokumentet.

Upplösning

Välj skanningsupplösning för dokumentet.

Filtyp

Välj filformat för dokumentet.

Dokumentstorlek

Välj dokumentstorlek.

Hoppa över tom sida

När På är valt hoppas tomma sidor över.

Avancerade inställningar Justera färgton

Justera ljusstyrkan och kontrasten.

image
    Tryck på [Spara som genväg] för att spara inställningarna som ett snabbval.
  7. Tryck på [OK].
  8. Tryck på [Start].
    Skannern börjar skanna.