Hem > Scan (Skanna) > Skanna med Brother-skannerns skanningsfunktioner > Ändra skanningsinställningar med Brother iPrint&Scan

Ändra skanningsinställningar med Brother iPrint&Scan

Med Brother iPrint&Scan kan du ändra inställningarna för maskinens skanningsknappar.
  1. Starta Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Starta image (Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program. Dubbelklicka sedan på iPrint&Scan-ikonen.

Brother iPrint&Scan-skärmen visas.
  2. Om Brother-skannern inte är vald klickar du på knappen Välj din maskin och väljer sedan modellnamnet i listan. Klicka på OK.
  3. Klicka på knappen Maskinskanningsinställningar och följ sedan anvisningarna på skärmen för att ändra skanningsinställningarna, t.ex. dokumentets format, färg och upplösning.