Konfigurera skanningsinställningar för webbtjänster (Windows)

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
  1. Gör något av följande:
    • Windows 10

Klicka på image>Windows-systemet>Kontrollpanelen. I gruppen Maskinvara och ljud klickar du på Visa enheter och skrivare.

• Windows 8.1

Flytta musen till det nedre högra hörnet på ditt skrivbord. Klicka på Inställningar när menyfältet visas och klicka sedan på Kontrollpanelen. I gruppen Maskinvara och ljud klickar du på Visa enheter och skrivare.

• Windows 7

Klicka på image (Start)>Enheter och skrivare.

2. Högerklicka på ikonen för maskinen och välj sedan Skanningsprofiler....
    Dialogrutan Skanningsprofiler visas.
  3. Välj skanningsprofilen du vill använda.
  4. Se till att skannern som är vald i listan Skanner är en Brother-skanner med stöd för webbtjänster för skanning, och klicka sedan på knappen Ange som standard.
  5. Klicka på Redigera....
    Dialogrutan Redigera standardprofilen visas.
  6. Markera inställningarna Källa, Pappersstorlek, Färgformat, Filtyp, Upplösning (DPI), Ljusstyrka och Kontrast.
  7. Klicka på Spara profil-knappen.
    Dessa inställningar tillämpas vid skanning med webbtjänstprotokollet.

Om du uppmanas att välja ett program för att skanna väljer du Windows Faxa och skanna i listan.