Hem > Scan (Skanna) > Skanna med Brother-skannerns skanningsfunktioner > Spara skannade dokument med funktionen Skanna till arbetsflöde

Spara skannade dokument med funktionen Skanna till arbetsflöde

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
image
Du behöver ställa in inställningar för Skanna till arbetsflöde med Brother iPrint&Scan (för Windows och Mac) i förväg.
  1. Lägg i dokumentet.
  2. Tryck på image eller image så visas [Arbetsflöden]. Tryck på det.
  3. Välj destinationen där du vill spara dina skannade dokument. Om flera datorer är anslutna till skannern trycker du på image eller image för att visa måldatorn som du vill spara resultatet på. Tryck på den.
  4. Välj arbetsflödet.
  5. Tryck på [Start].
    image
    • Tryck på [Spara som genväg] för att spara inställningarna som ett snabbval.
    Skannern börjar skanna.