Hem > Introduktion till din Brother-maskin > Översikt över kontrollpanelen

Översikt över kontrollpanelen

ADS-3100/ADS-4100

image
  1. Felindikator (med statuslampa)
    Blinkar när skannern hittar ett fel.
  2. image (Ström på/av) (med LED)
    Tryck på image när du vill slå på skannern.
    Tryck ned image när du vill stänga av skannern.
  3. image (Stopp)
    Tryck på den här knappen om du vill stoppa eller avbryta den aktuella åtgärden och återgå till beredskapsläge.
  4. image (Skanna till USB)
    Tryck här om du vill skanna till en USB-enhet.
  5. image (Skanna till PC)
    Tryck här om du vill skanna till datorn.
    image
    Installera ett skanningsprogram (till exempel Brother iPrint&Scan) och konfigurera inställningarna i programmet innan du skannar från skannern.

ADS-3300W/ADS-4500W

image
  1. image (Tillbaka)
    Tryck för att gå tillbaka till föregående skärm eller meny.
  2. image (Hemknapp)
    Tryck på den här knappen när du vill gå tillbaka till hemskärmen och beredskapsläget.
  3. image (Ström på/av) (med LED)
    Tryck på image när du vill slå på skannern.
    Tryck ned image när du vill stänga av skannern. LCD-skärmen visar [Stänger av] och är på några sekunder innan den stängs av.
  4. image (Stopp)
    Tryck på den här knappen om du vill stoppa eller avbryta den aktuella åtgärden och återgå till beredskapsläge.
  5. Pekskärms-LCD
    Du kommer åt menyer och alternativ genom att trycka på pekskärmen.