Hem > Introduktion till din Brother-maskin > Översikt över pekskärms-LCD

Översikt över pekskärms-LCD

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W

Hemskärmar

Det finns tre hemskärmar som du kan välja genom att trycka på image eller image.

Följande skärmar visar skannerns status när den är i beredskapsläge:

Hemskärm 1

image
På hemskärm 1 finns Skanna till PC, Skanna till arbetsflöde och Skanna till nätverk.

Hemskärm 2

image

På hemskärm 2 finns Skanna till FTP/SFTP, Skanna till e-postserver och Skanna till USB.

Hemskärm 3

image

Hemskärm 3 ger tillgång till åtgärden WS-skanning.

1. [till dator]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till PC.

2. [Arbetsflöden]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till arbetsflöde.

image
    Inställningar måste på förhand konfigureras i iPrint&Scan.

3. [till nätverk]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till nätverk.

4. image (Trådlös status)

Varje ikon i följande tabell visar statusen på det trådlösa nätverket:

image
    • Maskinen är inte ansluten till den trådlösa åtkomstpunkten/routern.

Tryck på den här ikonen för att konfigurera de trådlösa inställningarna. Mer detaljerad information imageimage Snabbguide

• Trådlös överföring är avstängd.
    image

Det trådlösa nätverket är anslutet.

En indikering med tre nivåer i hemskärmarna visar signalstyrkan på den trådlösa överföringen.

image

Ingen trådlös åtkomstpunkt/router har upptäckts.

image

Du kan konfigurera trådlösa inställningar genom att trycka på knappen för trådlös status.

5. image ([Inställningar])

Tryck för att öppna menyn Inställningar.

6. image ([Genvägar])

Tryck på [Genvägar] och sedan på image om du vill skapa snabbval för vanliga åtgärder som Skanna till PC, Skanna till e-postserver, Skanna till USB och andra funktioner.

Skanna snabbt med hjälp av snabbval.

image
    image

Om du vill visa de andra skärmarna för genvägar trycker du på image eller image.

Fem snabbvalsskärmar är tillgängliga med upp till fyra snabbval på varje skärm. Totalt 20 snabbval kan skapas.

7. [till FTP/SFTP]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till FTP/SFTP.

8. [till e-post- server]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till e-postserver.

9. [till USB]

Tryck för att gå till funktionen Skanna till USB.

10. [Skanna med WS]

Tryck för att gå till funktionen Skanna med WS.

image
Denna produkt använder teckensnitt från ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.

Autostart skanning

Med funktionen Autostart skanning kan du starta skanningen automatiskt så fort ett dokument läggs i dokumentmataren.

Om du vill använda Autostart skanning måste du först skapa en genväg för Autostart skanning och sedan aktivera inställningen Autostarta skanningsläge i Allmän inställning:

1. Tryck på [Genvägar].
  2. Tryck på image en gång för att visa [Autostarta skanning].
    image
  3. Tryck på image för att lägga till genvägen för Autostart skanning.
  4. Välj genvägsfunktionen (till exempel Skanna till PC).
  5. Tryck på [Spara som genväg]. När LCD-skärmen anger [Dessa inställningar sparas som genväg.] trycker du på [OK].
  6. Ange snabbvalsnamnet och tryck på [OK]. När LCD-skärmen anger [Spara som entrycksgenväg?] trycker du på [OK].
  7. Tryck på image ([Inställningar]) för att öppna menyn Inställningar. Tryck på [Allmän inställning]>[Autostarta skanningsläge] och välj [].
OBS
Det går endast att spara en profil för Autostart skanning åt gången.

Menyn Inställningar

Tryck på image ([Inställningar]) om du vill se och komma åt alla inställningar på skannern.

• [Allmän inställning]

Tryck för att öppna menyn Allmänna inställningar.

• [Genvägsinställningar]

Tryck för att ställa in genvägar. Det här alternativet är inte tillgängligt och kan inte väljas om du inte har lagt till snabbval.

• [Nätverk]

Tryck för att öppna nätverksinställningar.

• [Maskininfo.]

Tryck för att se skannerns information.

• [Första installationen]

Tryck för att öppna menyerna [Datum och tid], [Återställning] och [Lokalt språk].