Hem > Introduktion till din Brother-maskin > Ange text på din Brother-maskin

Ange text på din Brother-maskin

Relaterade modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
När du behöver skriva in text i Brother-skannern visas ett tangentbord på pekskärmen.
  • De tecken som visas beror på ditt land.
  • Tangentbordets layout kan skilja sig beroende på den funktion som du ställer in.
image
  • Välj bokstäver, siffror och specialtecken genom att trycka på image.
  • Välj stora och små bokstäver genom att trycka på image.
  • Infoga mellanslag
  • Tryck på image för att infoga ett mellanslag.
  • Rätta till fel
  • Om du har skrivit fel tecken och vill ändra det trycker du på image och skriver rätt tecken.