Hem > Felsökning > Återställa användningsräknare

Återställa användningsräknare

När du har bytt ut delar av skannern nollställer du räkneverket så att det börjar från 0.

ADS-1300/ADS-1350W

1. Gör något av följande:
    • Windows

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Fjärrinställning.

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program>Brother, väljer ditt modellnamn och dubbelklickar sedan på ikonen Brother Remote Setup.

Om Sök enheter-dialogrutan visas väljer du modellnamnet och klickar sedan på Anslut.
    image
    (ADS-1350W) Om skannern är ansluten via ett nätverk rekommenderar vi att du använder Webbaserad hantering för att konfigurera skanningsinställningarna.
  2. I det vänstra navigeringsfältet klickar du på menyn Maskininformation.
  3. I avsnittet Kvarvarande laddning klickar du på knappen Återställ i alternativet Matarrulle eller Separeringsenhet.
  4. Stäng fönstret Fjärrinställning genom att klicka på OK.

ADS-1800W

1. Tryck på image [Inställningar]>[Maskininfo.]>[Användningsräknare].
  2. Nollställ rullvalsens räkneverk genom att trycka på [Räknare för matarhjul].
  3. Nollställ separationsdynans räkneverk genom att trycka på [Separeringsenhetens räknare].
  4. Tryck på [Ja] när ett bekräftelsemeddelande visas på pekskärmen.
  5. Tryck på image.