Hem > Felsökning > Återställa din Brother-skanner

Återställa din Brother-skanner

Välj mellan följande återställningsfunktioner:

• Återställning av maskin (ADS-1350W/ADS-1800W)

Återställer alla maskinens inställningar som du har ändrat.

Nätverksinställningar påverkas inte av den här återställningen.

• Nätverksåterställning (ADS-1350W/ADS-1800W)

Återställ nätverksinställningarna till standardinställningarna (inklusive IP-adressinformationen).

• Återställ adressbok (ADS-1800W)

Återställ adressboken för att ta bort all befintlig kontaktinformation.

• Återställa alla inställningar

Återställ alla maskinens inställningar till fabriksinställningarna.

Vi rekommenderar att du utför denna funktion när du ska göra dig av med maskinen.

ADS-1300/ADS-1350W

1. Gör något av följande:
    • Windows

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Fjärrinställning.

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program>Brother, väljer ditt modellnamn och dubbelklickar sedan på ikonen Brother Remote Setup.

Om Sök enheter-dialogrutan visas väljer du modellnamnet och klickar sedan på Anslut.
    image
    (ADS-1350W) Om skannern är ansluten via ett nätverk rekommenderar vi att du använder Webbaserad hantering för att konfigurera skanningsinställningarna.
  2. Klicka på menyn Maskininformation i vänster navigationsfält.
  3. Klicka på Återställ-knappen för de inställningar som du vill återställa.
  4. Stäng fönstret Fjärrinställning genom att klicka på OK.

ADS-1800W

1. Tryck på image [Inställningar]>[Första installationen]>[Återställning].
  2. Tryck på det återställningsalternativ som du vill använda.
  3. Starta om skannern genom att hålla ned [OK] i två sekunder.