Home > Kennismaken met uw Brother Apparaat > Overzicht van het bedieningspaneel

Overzicht van het bedieningspaneel

ADS-1300

image
  1. Foutindicator
    Deze knippert als het apparaat een fout detecteert.
  2. image (Aan-/uitknop)
    Druk op image om het apparaat in te schakelen.
    Houd image ingedrukt om het apparaat uit te schakelen.
  3. image (Stoppen)
    Druk hierop om uw huidige bewerking te annuleren en naar de modus Gereed terug te keren.
  4. Scanknoppen apparaat
    • image Knop 1

Druk, nadat u die aan deze knop hebt toegewezen, op image om een "Scannen naar"-functie uit te voeren. U kunt een van deze "Scannen naar"-functies toewijzen om image als een snelkoppeling te gebruiken:

• Scannen naar USB
      • Scannen naar pc

Wijs de door u gewenste functie toe aan image met behulp van Remote Setup.

• image Knop 2 / image Knop 3

Druk op image of image om een "Scannen naar PC"-functie uit te voeren. U kunt de instellingen voor de "Scannen naar PC"-optie toewijzen om image of image als snelkoppeling te gebruiken.

Om andere scan-instellingen (zoals Bestandstype en Resolutie) te wijzigen naar image als deze is toegewezen als "Scannen naar PC", image, of image, start Brother iPrint&Scan, selecteer uw apparaat en klik op de knop Instellingen apparaten scannen.

image
    • Installeer een scantoepassing (bijvoorbeeld Brother iPrint&Scan) en configureer de instellingen van de toepassing voordat u vanaf het apparaat gaat scannen.
    • Als uw apparaat met een netwerk is verbonden, verdient het aanbeveling Beheer via een webbrowser te gebruiken om de instellingen voor scanbestemming te configureren.
  5. USB-led
    Deze brandt als de functie Scannen naar USB beschikbaar is.
  6. Invoerselectieknop (image (ADF-modus)/image (plastic kaart-modus))
    Gebruik de schuifknop om de gewenste scannermodus te selecteren.

ADS-1350W

image
  1. Foutindicator
    Deze knippert als het apparaat een fout detecteert.
  2. image (Aan-/uitknop)
    Druk op image om het apparaat in te schakelen.
    Houd image ingedrukt om het apparaat uit te schakelen.
  3. image (Stoppen)
    Druk hierop om uw huidige bewerking te annuleren en naar de modus Gereed terug te keren.
  4. image (WPS)
    Als WPS (Wi‑Fi Protected Setup) wordt ondersteund door uw draadloze toegangspunt/router, drukt u op image om uw apparaat te verbinden met het draadloze toegangspunt/de router.
  5. Wi-Fi-lampje
    • Het knippert als uw apparaat gereed is voor een draadloos netwerk.
    • Het brandt continu als uw apparaat is verbonden met een draadloos toegangspunt of met het draadloos netwerk met behulp van Wireless Direct.
  6. Scanknoppen apparaat
    • image Knop 1

Druk, nadat u die aan deze knop hebt toegewezen, op image om een "Scannen naar"-functie uit te voeren. U kunt een van deze "Scannen naar"-functies toewijzen om image als een snelkoppeling te gebruiken:

• Scannen naar USB
      • Scannen naar pc
      • WS scannen

Wijs de door u gewenste functie toe aan image met behulp van Remote Setup of Beheer via een webbrowser.

• image Knop 2 / image Knop 3

Druk op image of image om een "Scannen naar PC"-functie uit te voeren. U kunt de instellingen voor de "Scannen naar PC"-optie toewijzen om image of image als snelkoppeling te gebruiken.

Om andere scan-instellingen (zoals Bestandstype en Resolutie) te wijzigen naar image als deze is toegewezen als "Scannen naar PC", image, of image, start Brother iPrint&Scan, selecteer uw apparaat en klik op de knop Instellingen apparaten scannen.

image
    • Installeer een scantoepassing (bijvoorbeeld Brother iPrint&Scan) en configureer de instellingen van de toepassing voordat u vanaf het apparaat gaat scannen.
    • Als uw apparaat met een netwerk is verbonden, verdient het aanbeveling Beheer via een webbrowser te gebruiken om de instellingen voor scanbestemming te configureren.
  7. USB-led
    Deze brandt als de functie Scannen naar USB beschikbaar is.
  8. Invoerselectieknop (image (ADF-modus)/image (plastic kaart-modus))
    Gebruik de schuifknop om de gewenste scannermodus te selecteren.

ADS-1800W

image
  1. image (Aan-/uitknop)
    Druk op image om het apparaat in te schakelen.
    Houd image ingedrukt om het apparaat uit te schakelen. Het touchscreen toont [Bezig met afsluiten] voorafgaand aan uitschakeling.
  2. image (Terug)
    Druk hierop om terug te gaan naar het vorige scherm of menu.
  3. image (De knop Start)
    Druk hierop om terug te keren naar het Startscherm en de modus Gereed.
  4. image (Stoppen)
    Druk hierop om uw huidige bewerking af te breken of te annuleren en naar de modus Gereed terug te keren.
  5. LCD-touchscreen
    Druk op het touchscreen om de menu’s en de opties weer te geven.
  6. Invoerselectieknop (image (ADF-modus)/image (plastic kaart-modus))
    Gebruik de schuifknop om de gewenste scannermodus te selecteren.