Home > Scannen > Scannen met een apparaat van Brother > Gescande documenten op de computer opslaan

Gescande documenten op de computer opslaan

ADS-1300/ADS-1350W

image
(ADS-1350W) Als uw apparaat met een netwerk is verbonden, verdient het aanbeveling Beheer via een webbrowser te gebruiken om de instellingen voor scanbestemming te configureren.

Gebruik Brother iPrint&Scan om de scaninstellingen te wijzigen, zoals de resolutie, de bestandsgrootte of de kleurinstellingen.

• Windows

Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads om de nieuwste toepassing te downloaden.

• Mac

Download en installeer Brother iPrint&Scan via de App Store.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen
  1. Druk op de apparaat-scanknop die is toegewezen als "Scannen naar PC".
    Het apparaat begint met scannen.

ADS-1800W

1. Druk op image of op image om [naar pc] weer te geven en druk er vervolgens op.
  2. Druk op image of image om de computer weer te geven waarop de bestanden moeten worden opgeslagen als het apparaat met meerdere computers is verbonden.
  3. Als u de scaninstellingen wilt wijzigen, drukt u op [Opties].
  4. Druk op [Scaninstellingen]>[Inst. op apparaat].
  5. Selecteer de scaninstellingen die u wilt wijzigen.
    Optie Beschrijving
    2-zijdige scan

Bij dubbelzijdig scannen selecteert u 2-zijdige scan: Lange zijde om ervoor te zorgen dat indeling van het bestand overeenkomt met het originele gescande document.

Kleurinstelling

Hiermee selecteert u de kleurindeling voor uw document.

Resolutie

Selecteer de scanresolutie voor uw document.

Type Bestand

Hiermee selecteert u de bestandsindeling voor uw document.

Documentgrootte

Selecteer uw documentformaat.

Blanco pagina overslaan

Wanneer u Aan hebt geselecteerd, worden blanco pagina's overgeslagen.

Geavanceerde instellingen Kleurtoonaanpassing

Pas de helderheid en het contrast aan.

image
    Om de instellingen als snelkoppeling op te slaan, drukt u op [Opslaan als snelk.].
  6. Druk op [OK].
  7. Druk op [Start].
    Het apparaat begint met scannen.