Home > Kennismaken met uw Brother Apparaat > Overzicht van het bedieningspaneel > Scanfuncties aan Apparaatscanknop 1 toewijzen

Scanfuncties aan Apparaatscanknop 1 toewijzen

Gerelateerde modellen:ADS‑1300 / ADS‑1350W
Wijs een van de volgende scanfuncties toe aan image (knop 1) als u image wilt gebruiken als een snelkoppelingsknop:
  • Scannen naar USB
  • Scannen naar pc
  • WS scannen (ADS-1350W)

Voordat u gaat scannen, installeert u een scantoepassing (bijvoorbeeld Brother iPrint&Scan) en configureert u daarna de scaninstellingen met deze toepassing.

Toewijzen met behulp van Remote Setup als uw apparaat is verbonden via een USB-kabel

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows

Klik op image (Brother Utilities) en vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Instellen op afstand.

• Mac

Klik in de menubalk van Finder op Ga>Programma’s>Brother, selecteer uw modelnaam en dubbelklik op het pictogram Brother Remote Setup.

Als het dialoogvenster Apparaten zoeken wordt weergegeven, selecteert u uw modelnaam en klikt u op Verbinden.
  2. Selecteer het menu Scanbestemming in het navigatievenster en selecteer daarna de optie die u wilt toewijzen in het veld Knop 1.
    image
    • Schakel indien nodig het selectievakje Automatisch overschakelen naar Scannen naar USB als een USB-flashstation is geplaatst.
    • (ADS-1350W) Selecteer de optie WS Scan en selecteer daarna de computernaam waar u de gegevens naar toe wilt verzenden in het veld Bestemming voor WS Scan.
  3. Klik op OK om het venster Remote Setup te sluiten.

Toewijzgen met behulp van Beheer via een webbrowser als uw apparaat is verbonden via een netwerk

Deze functie is beschikbaar voor ADS-1350W.

1. Start de webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer indien vereist het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de onderzijde van het apparaat bij "Pwd". Wijzig het standaardwachtwoord aan de hand van de aanwijzingen op het scherm wanneer u zich voor het eerst aanmeldt.
  4. Klik op Scannen>Scanbestemming in de linkernavigatiebalk.
    image
    Als de linkernavigatiebalk niet zichtbaar is, begint u te navigeren bij image.
  5. Selecteer de optie die u wilt toewijzen in het veld Knop 1.
    image
    • Schakel indien nodig het selectievakje Automatisch overschakelen naar Scannen naar USB als een USB-flashstation is geplaatst.
    • (ADS-1350W) Selecteer de optie WS scan en selecteer daarna de computernaam waar u de gegevens naar toe wilt verzenden in het veld Bestemming voor WS Scan.
  6. Klik op Indienen.