Hjem > Fejlfinding > Nulstil Brother-maskinen

Nulstil Brother-maskinen

Vælg blandt følgende nulstillingsfunktioner:

• Nulstilling af maskinen (ADS-1350W/ADS-1800W)

Nulstil alle maskinindstillinger, som du har ændret.

Netværksindstillingerne påvirkes ikke af denne nulstilling.

• Nulstilling af netværk (ADS-1350W/ADS-1800W)

Nulstil netværksindstillingerne til fabriksstandard (inkl. IP-adresseoplysninger).

• Nulstilling af adressebog (ADS-1800W)

Nulstil adressebogen for at slette alle eksisterende kontaktoplysninger.

• Nulstil alle indstillinger

Nulstil alle maskinens indstillinger til de oprindelige fabriksstandarder.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du udfører denne handling, når du bortskaffer maskinen.

ADS-1300/ADS-1350W

1. Gør et af følgende:
    • Windows

Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret). Klik på Værktøjer i venstre navigationslinje, og klik derefter på Fjernkonfiguration.

• Mac

I Finder-menubjælken skal du klikke på >Programmer>Brother, vælge navnet på din model og derefter dobbeltklikke på ikonet Brother Remote Setup.

Hvis Søg enheder-dialogboksen vises, skal du vælge dit modelnavn og derefter klikke på Tilslut.
    image
    (ADS-1350W) Hvis din maskine er tilsluttet via et netværk, anbefaler vi, at du bruger webbaseret administration til at konfigurere scanningsindstillingerne.
  2. Klik på menuen Maskin-info i venstre navigationsrude.
  3. Klik på Nulstil-knappen for de indstillinger, du vil nulstille.
  4. Klik på OK for at lukke vinduet Fjernindstilling.

ADS-1800W

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Første konfiguration]>[Nulstil].
  2. Tryk på den ønskede nulstillingsindstilling.
  3. Tryk på [OK] i to sekunder for at genstarte maskinen.