Hjem > Fejlfinding > Nulstil tællere for forbrugsstoffer

Nulstil tællere for forbrugsstoffer

Efter udskiftning af maskindele skal du nulstille tælleren for forbrugsstoffer, så du kan begynde at tælle fra 0.

ADS-1300/ADS-1350W

1. Gør et af følgende:
    • Windows

Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret). Klik på Værktøjer i venstre navigationslinje, og klik derefter på Fjernkonfiguration.

• Mac

I Finder-menubjælken skal du klikke på >Programmer>Brother, vælge navnet på din model og derefter dobbeltklikke på ikonet Brother Remote Setup.

Hvis Søg enheder-dialogboksen vises, skal du vælge dit modelnavn og derefter klikke på Tilslut.
    image
    (ADS-1350W) Hvis din maskine er tilsluttet via et netværk, anbefaler vi, at du bruger webbaseret administration til at konfigurere scanningsindstillingerne.
  2. I venstre navigationsrude skal du klikke på Maskin-info-menuen.
  3. Under Resterende levetid-sektionen, skal du klikke på Nulstil-knappen i Fremføringsrulle eller Separationsplade indstillingen.
  4. Klik på OK for at lukke vinduet Fjernindstilling.

ADS-1800W

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Maskin-info.]>[Brugstællere].
  2. For at nulstille tælleren skal du trykke på [Tæller for fremføringsrulle].
  3. For at nulstille tælleren for separationsplade skal du trykke på [Tæller for separationsplade].
  4. Når touchskærmen viser en bekræftelsesmeddelelse, skal du trykke på [Ja].
  5. Tryk på image.