Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Nulstilling af netværksindstillingerne til fabriksstandard

Nulstilling af netværksindstillingerne til fabriksstandard

Relaterede modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Du kan bruge maskinens kontrolpanel eller webbaseret administration til at nulstille maskinens netværksindstillinger til dens standardfabriksindstillinger. Dette nulstiller alle oplysninger, f.eks. adgangskode og IP-adresse.

ADS-1350W

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden til at administrere denne maskines indstillinger findes i bunden af maskinen og er markeret med “Pwd“. Skift standardadgangskoden ved at følge vejledningen på skærmen, første gang du logger på.
  4. Klik på Administrator>Reset Menu (Nulstil menu) i venstre navigationsbjælke.
    image
    Start navigationen fra image, hvis venstre navigationsbjælke ikke er synlig.
  5. I afsnittet Network (Netværk) skal du klikke på Reset (Nulstil).
    Bekræftelsesmeddelelsen for nulstilling vises.
  6. Klik på Yes (Ja) for at genstarte maskinen.
    image
    For at nulstille netværksindstillingerne til fabriksstandard ved hjælp af maskinens kontrolpanel skal du åbne frontdækslet og derefter trykke på og holde image og image samtidig i fem sekunder.

ADS-1800W

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Netværk]>[Netværksnulstilling].
    Bekræftelsesmeddelelsen for nulstilling vises.
  2. Tryk på [OK] i to sekunder.
    Maskinen genstarter.