Scanning med webtjenester fra Brother-maskinen (Windows 10 og Windows 11)

Relaterede modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W

ADS-1350W

Hvis du har installeret driveren til scanning via webtjenester, kan du bruge webtjenester til scanning ved at trykke på image.

Før du scanner, skal du starte webbaseret administration og i venstre navigationslinje klikke på Scan (Scanning)>Scan Destination (Scanningsdestination). I Button 1 (Knap 1)-feltet skal du vælge WS Scan (WS-Scan) indstillingen.

1. Tryk på image som du har tildelt funktionen webtjenestescanning.
    Maskinen begynder at scanne.

ADS-1800W

Hvis du har installeret driveren til scanning via webtjenester, kan du få adgang til scanningsmenuen Webtjenester på Brother-maskinens display.

Visse tegn i de meddelelser, der vises på displayet, kan blive udskiftet med mellemrum, hvis sprogindstillingerne i dit operativsystem er forskellige fra dem på din Brother-maskine.

1. Tryk på image eller image for at få vist [WS Scan], og tryk på den.
  2. Tryk på den type scanning, du vil udføre.
  3. Tryk image eller image for at få vist computerens navn, hvortil du ønsker at sende data, og indtast derefter computernavnet.
  4. Tryk på [Start].

Maskinen starter scanningen.