Hjem > Scan (Scanning) > Scanning med scanningsgsfunktioner på Brother-maskinen > Brug webtjenesteprotokollen til netværksscanning (Windows 10 og Windows 11)

Brug webtjenesteprotokollen til netværksscanning (Windows 10 og Windows 11)

Relaterede modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Protokollen webtjenester giver brugere af Windows 10 og Windows 11 mulighed for at scanne med en Brother-maskine på netværket. Du skal installere driveren via webtjenester.