Hjem > Scan (Scanning) > Scanning med scanningsgsfunktioner på Brother-maskinen > Brug webtjenesteprotokollen til netværksscanning (Windows 10 og Windows 11) > Brug webtjenesteprotokollen til at installere scannerdriveren (Windows 10 og Windows 11)

Brug webtjenesteprotokollen til at installere scannerdriveren (Windows 10 og Windows 11)

Relaterede modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W
  • Kontroller, at du har installeret den korrekte software og de korrekte drivere til maskinen.
  • Kontroller, at værtscomputeren og Brother-maskinen befinder sig på samme undernet, eller at routeren er konfigureret korrekt til overførsel af data mellem de to enheder.
  • Du skal konfigurere IP-adressen på Brother-maskinen, før du konfigurerer denne indstilling.
  1. Hold nede på image-tasten og tryk på image tasten på computerens tastatur for at starte Kør.
  2. Indtast "control printers" i Åbn:-feltet og tryk på OK.
    image
    Enheder og printere -vinduet vises.
    image
    Hvis Enheder og printere -vinduet ikke vises, skal du klikke på Få vist flere enheder >Flere indstillinger for enheder og printere .
  3. Klik på Tilføj en enhed.
    image
    • Webtjenestenavnet for Brother-maskinen er navnet på din model og MAC-adressen.
  4. Vælg den maskine, du vil installere, og følg derefter vejledningen på skærmen.
    image
    Hvis du vil afinstallere driverne, skal du klikke på Fjern enhed.