Foutberichten in de Status Monitor

In de Status Monitor worden problemen met de machine gemeld. Bepaal aan de hand van de volgende tabel welke actie moet worden uitgevoerd.
Foutbericht
Oorzaak
Wat te doen
Gereed
De machine is klaar om te scannen.
Slaapstand
De machine is inactief en de tijd die voor de slaapstand is opgegeven, is verstreken.
Ga op een van de volgende manieren te werk:
Druk op een willekeurige toets.
Open het bovendeksel.
Laad uw document.
Offline
De machine is niet aangesloten op de computer.
Sluit de machine op de computer aan en open het bovendeksel om de machine in te schakelen.
Geheugen vol
Het geheugen van de machine is vol.
Ga op een van de volgende manieren te werk:
Druk op een willekeurige toets.
Schakel de machine uit en weer in door de stekker uit het stopcontact te halen en opnieuw aan te sluiten.
Kussentje verv.
De scheidingspad is meer dan 50.000 keer gebruikt.
Vervang de scheidingspad door een nieuw exemplaar. Er kunnen scanfouten optreden als u het onderdeel niet vervangt. Zie De scheidingspad vervangen.
Invoerrol verv.
De invoerrol is meer dan 50.000 keer gebruikt.
Vervang de invoerrol door een nieuw exemplaar. Er kunnen scanfouten optreden als u het onderdeel niet vervangt. Zie De invoerrol vervangen.
Onderdelen verv.
De scheidingspad en de invoerrol zijn beide meer dan 50.000 keer gebruikt.
Vervang de scheidingspad en de invoerrol door een nieuw exemplaar. Er kunnen scanfouten optreden als u de onderdelen niet vervangt. Zie De scheidingspad vervangen en De invoerrol vervangen.
Klep open
Het frontdeksel is open.
Ga op een van de volgende manieren te werk:
Zie Frontdeksel is open in Weergave van lampjes als de fout is opgetreden terwijl de machine op stand-by stond.
Zie Frontdeksel is open in Weergave van lampjes als de fout tijdens het scannen is opgetreden.
Scannen Onm.
De machine is aan het opwarmen.
Herstel de fout. Zie Weergave van lampjes en Service-indicaties.
Onbruikb. app.
Er is een onbruikbaar apparaat aangesloten op de USB-poort.
Verwijder het apparaat. Schakel de machine uit en weer in door de stekker uit het stopcontact te halen en opnieuw aan te sluiten.
Document nazien
De documentgeleiders zijn niet ingesteld op de juiste documentgrootte.
De instellingen zijn niet geschikt voor het document.
Er hebben zich papierresten opgehoopt op het oppervlak van de invoerrol of de scheidingspad.
Verwijder het vastgelopen document (zie Document vastgelopen) en ga dan als volgt te werk:
Stel de documentgeleiders in op de breedte van het document. Als het scanformaat is ingesteld op Automatisch en u een document scant dat uit verschillende papierformaten bestaat, moet u smalle pagina's recht invoeren en zo dicht mogelijk bij het midden van de machine. Gebruik Continu scannen als het document niet recht wordt ingevoerd.
Controleer de instellingen. Zie Belangrijk in Document vastgelopen.
Maak de invoerrol en de scheidingspad schoon. Zie De scanner reinigen.
Te veel invoer
Er zijn meerdere pagina's tegelijk ingevoerd.
Verwijder de ingevoerde documenten. Zie Meervoudige invoer.