De status van de machine controleren vanaf uw computer (Macintosh)

Het hulpprogramma Status Monitor is een softwaretool die u zelf kunt configureren en waarmee u de status van een apparaat kunt controleren. U kunt hiermee onmiddellijk op de hoogte worden gesteld van foutmeldingen en problemen, bijvoorbeeld wanneer het papier is vastgelopen. U kunt de Status Monitor starten vanuit ControlCenter2.

De status van de machine controleren vanaf uw computer

1
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter2) in de menubalk en kies vervolgens Open.
Het venster van ControlCenter2 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
Als het pictogram Figuur (ControlCenter2) niet wordt weergegeven in de menubalk, dubbelklikt u op het pictogram ControlCenter.
Het pictogram ControlCenter bevindt zich in Macintosh HD/Programma’s/Brother.
Het pictogram Figuur (ControlCenter2) wordt dan in de menubalk weergegeven.
2
Ga naar het tabblad INSTELLINGEN APPARAAT.
Scherm
3
Klik op de knop Status Monitor.
In het venster Status Monitor wordt de status van apparaten weergegeven.
Scherm
Problemen oplossen
Klik op de knop Problemen oplossen om naar de website voor het oplossen van problemen te gaan.
Bezoek de website Originele Verbruiksartikelen
Klik op de knop Bezoek de website Originele Verbruiksartikelen om naar de website voor originele verbruiksartikelen van Brother te gaan.
Teller oppakrol
Hier wordt de teller voor het vervangen van de invoerrollen weergegeven.
Teller scheidingskussentje
Hier wordt de teller voor het vervangen van de scheidingspad weergegeven.