Automatisch laden uitschakelen (ControlCenter2)

ControlCenter2 wordt automatisch gestart wanneer u de computer start. Als u niet wilt dat ControlCenter2 automatisch wordt gestart, gaat u als volgt te werk:
1
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter2) in de menubalk en kies vervolgens Voorkeuren.
Het venster ControlCenter2 Voorkeuren wordt weergegeven.
Scherm
Opmerking Opmerking
Als het pictogram Figuur (ControlCenter2) niet wordt weergegeven in de menubalk, dubbelklikt u op het pictogram ControlCenter.
Het pictogram ControlCenter bevindt zich in Macintosh HD/Programma’s/Brother.
Het pictogram Figuur (ControlCenter2) wordt dan in de menubalk weergegeven.
2
Schakel het selectievakje Start het ControlCenter op de computer startup uit.
Klik op OK.